| Edward121 a întrebat:

Buna tuturor.Va rog sa ma ajutati.Azi am gasit un pui de vrabiuta viu in curte.Are 2 cm sau 1 nu stiu sigur.Nu i-au iesit ochii, deci este un puisor cam de vreo zi sau cateva ore. Vreau sa il ajut sa traiasca.Culcus i-am pregatit dar nu stiu ce hrana sa ii dau.Cand l-am gasit avea gusa plina, dar nu stiu cat va tine hrana aceea.Va rog dati-mi un raspuns cat puteti de repede! Multumesc

Răspuns Câştigător
| harhas a răspuns:

Incearca daca stai la `tara` sa le dai viermusi.sau rame..si le bagi pe cioc..pentru ca nu isi va lua singur`si poate daca ai grija de el... poate intr-o zi cand va zbura se va intoarce la tine:X

10 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

WOw cu viermi de la varsta aia frageda? i trebuie lapte praf, galbenus, ceva moale. si trebuie hranit cu seringa..sau du-te la veterinar si vezi ce iti recomanda.Da cum frate cu rame daca ala n-are nici pene si eu am avut unu mai mare si tot il hraneam cu ceva mai mic.Da merge dar nu sa fie intregi.
Daca vrei sa-ti traiasca du-te la veterinar.

| harhas a răspuns:

Trebuie sa il hranesti cu diferiti `viermi`, rame.

| Edward121 explică (pentru harhas):

Apropo arata ca acestia http://www.google.ro/......tp?/imgres

De fapt stau in sector 5 la curte

| Edward121 explică (pentru Edward121):

Dar am o gradina si tata mai pescuieste, ii pot da viermusi din aceeia albi de pescuit?

| harhas a răspuns (pentru Edward121):

Nu ai pietre pe acolo? caute pe sub pietre, rame, daca stii cum arata alea, ca acum cum a plouat ar trebui sa fie, si uitate intre timp sa vezi si de cuib!

Ba stiu ca tata e din roman si da am pietre! nu sunt fite de bucurestean frate

Mna,fa ce am zis si incearca sa vezi reactiile lui.dar sa iii le bagi pe cioc.big grin ca singurel.:/ nu stie

K mersi fratehappy

As vrea si eu unu :X

Incearca daca stai la `tara` sa le dai viermusi.sau rame..si le bagi pe cioc..pentru ca nu isi va lua singur`si poate daca ai grija de el... poate intr-o zi cand va zbura se va intoarce la tine:X