Depinde ce hamster.eu am avut pitic(rusesc) ii luam rumegus(7lei) si seminte(9lei) de la magazin.ii schimbam rumegusul odata pe saptamana (cand mi se parea mie ca miroase urat)nu face galagie.papa morcovi rosii pepene cirese pufuleti.il mai rasfatam din cand in cand cu asa ceva.pacat ca hamsterul pitic traieste maxim 2 ani -2ani jumate.dar este cel mai bun animal de companie.nu-i trebuie fte multe.si e si ieftin (20-30lei).aa sa-i iei rotita sa se invarte pe ea.
Nu este greu el toata ziua sta in cusca se joaca face pe adorabill tu trebuie doar sa il hranesti si sa ii dai de baut
Am avut un hamster si nu a fost atat de greu de intretinut. Doar ii dadeam de mancare de vreo 2-3 ori pe zi, ii schimbam apa o data la 2 zile si ii curatam cusca (asta fiind cea mai neplacuta parte). Succes!
Nu este greu de intretinut. Trebuie sa il hranesti, sa ii dai apa si sa ii schimbi rumegusul si din cand in cand sa te mai joci cu el.
Nu este foarte greu am avut unul... adevarul e ca, cam miroase si ii trebuie sa aiba talaj in cusca... dar in rest e super te joci cu el si e foarte dragals