Normal ca mi-e frica.Mi se face pielea gaina doar uitandu-ma la poze, si cand ma gandesc... unii mananca picioruse de broasca si eu nici macar nu le pot privi.Si nu numai, nu mi-e frica numai de ele, mi-e frica de orice insecte fie ca e mica, fie ca e mare.
Sunt foarte dulci piciorusele de broasca
Nici nu vreau sa imi imaginez cum arata!
De serpi imi este frica pana in momentul in care aflu ca nu sunt veninosi.
Dar cu broastele ce sa pot avea?
Recunosc ca imi e frica de serpi, dar cu broastele nu am nimic pentru ca sunt total inofensive.
Imi plac foarte mult serpii, intentionez sa imi iau unul ca animal de companie Si chiar despre serpii mi-am facut lucrarea de atestat clasa a XII-a pentru informatica
Dar ce au serpii si broastele? Serpii... doar UNII dintre ei sunt veninosi, totusi poti sa tratezi repede o muscatura de sarpe, iar broastele nau nimic. Acum cativa ani cautam prin iarba soparle mici si ma jucam cu ele. Mie imi e frica doar de serpii veninosi si broastele veninoase (ap exista si broaste veninoase).
Stai calma si uita-te la poze cu serpi si broaste timp de o ora... o sa vezi ca sunt inofensivi puneti desene cu serpi si broaste vezi acolo ce iti fac daca acolo nimic nici in realitate...
Serpii da.sunt chiar infricosatori.noua ne e frica pentru ca stim ca daca de musca de la veninul acela putem muri daca nu ajungem la timp sa luam antodotul.de aceea ne e frica
Marian_Manw_Balauca_1994 întreabă: