| ღBiancaღ a întrebat:

Va este frica de serpi si de broaste mie mi-e frica de ele nu le pot suporta nici macar sa le vad in poze

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Normal ca mi-e frica.Mi se face pielea gaina doar uitandu-ma la poze, si cand ma gandesc... unii mananca picioruse de broasca si eu nici macar nu le pot privilaughing.Si nu numai, nu mi-e frica numai de ele, mi-e frica de orice insecte fie ca e mica, fie ca e mare.

| eduardpuiu93 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Sunt foarte dulci piciorusele de broasca laughing

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru eduardpuiu93):

laughing Nici nu vreau sa imi imaginez cum arata!

11 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Uite ceva care sa te linisteasca:
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Insecta*

| dragos9234 a răspuns:

De serpi imi este frica pana in momentul in care aflu ca nu sunt veninosi.
Dar cu broastele ce sa pot avea?

| eduardpuiu93 a răspuns:

Recunosc ca imi e frica de serpi, dar cu broastele nu am nimic pentru ca sunt total inofensive.

| NPA a răspuns:

Imi plac foarte mult serpii, intentionez sa imi iau unul ca animal de companielaughing Si chiar despre serpii mi-am facut lucrarea de atestat clasa a XII-a pentru informaticabig grin

| monstereye a răspuns:

Girl, Who Cares?

| M3taX a răspuns:

Dar ce au serpii si broastele? Serpii... doar UNII dintre ei sunt veninosi, totusi poti sa tratezi repede o muscatura de sarpe, iar broastele nau nimic. Acum cativa ani cautam prin iarba soparle mici si ma jucam cu elehee hee. Mie imi e frica doar de serpii veninosi si broastele veninoase (ap exista si broaste veninoase). big grinbig grin

| roxanabombonik a răspuns:

Stai calma si uita-te la poze cu serpi si broaste timp de o ora... o sa vezi ca sunt inofensivi puneti desene cu serpi si broaste vezi acolo ce iti fac daca acolo nimic nici in realitate...hee hee

| Puffyna a răspuns:

Serpii da.sunt chiar infricosatori.noua ne e frica pentru ca stim ca daca de musca de la veninul acela putem muri daca nu ajungem la timp sa luam antodotul.de aceea ne e fricastraight face