Oh da, este si vina veterinarului fiindca el este obligat sa faca deparazitare interna inainte de vaccin.
Omule nu te incurca..ala nu e om care face asta.ce poti sa faci este sa o suni de pe alt numar pe aia, ala si sa te iei de ei, si daca te tine le faci si probleme.ca dupa ce ca sunt nesimtiti mai dau semn si de cretini. politia nu face nimic. asta daca nu ai ceva relatii..am avut si eu 2 mati otraviti..de vecini bineinteles..si ce sa zic uite frate mai zici ca ai vecini sau oameni normali asta e, daca ai putea afla unde stau aia ...sa te duci sa le faci probleme, le spargi un geam ceva.
Nu am cum...nu cunosc persoana respectiva..si nu vreau sa recurg la violenta. vreau doar o explicatie...si sa imi dea un alt pisic in locul lui
Pai da omule nu ti-am zis sa recurgi la violenta.dar politia nu face nimic si nu e vina veterinarului cum zice asta mai jos..credema am avut 2 pisici otraviti de vecini, vb cu cine vrei tu sa vezi ca nu ai ce le face..isi bat joc intr-un cuvant, poti da funda la cine vrei eu am zis ce am crezut sa sa iti zic... daca e du-te si tu pe la cineva cunoscut preten, pretena etc..si ia un pui si cretetil