Stiu ca nu a vrut dar 1 dul la un veterinar sa i se vindece repede poate daca nu nu mai are cei face dul repede la un veterinar ca altfel nai ce ii mai face funda? imi pare rau pentru catelul tau
Sall. Nu. Nu cred ca tatal tau ar putea face asa ceva intentionat. Dar, du-te repede cu catelusul la veterinar, ca sa nu fie prea tarziu. Cainii se refac foarte repede. Pa!
Cred ca trebuie sa te duci cu el la veterinar, si veterinarul o sa iti spuna ce sa faci
Funda?
Am avut si eu un catelusi odata si i s-a intamplat acelasi lucru(la calcat masina pe labuta),chiar in ziua respectiva l-am dus la veterinar si i-a dat o solutie cu care ii masam piciorul, si dupa ceva vreme s-a facut bine, acum nu stiu cat de grav a fost in cazul catelului tau (Sper sa isi revina
Buna. Imi pare rau
Eu zic sa il duci cat mai repede la veterinar pentru ca ar putea s-o aiba rupta.
Pa, pa.
PS: De moment poti sa i-o bandajezi sa n-o mai miste ca sigur o are rupta
Off...imi pare rau pentru el si eu iubesc cateii dar nu stiu am sa caut si daca o sa gasesc ceva o sa iti zic
Si mie imi pare rau pentru el! :-( {Auzi! - Ce nume: REKSIO! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Sa il duci la veterinar Neaparat...veterinarul stie ce sa faca. Sper ca te-am ajutat:X
De obicei cand se intampla asa ceva nu da niciodata vina pe nimeni nici pe tine nici pe alt cineva dra da ca la calcat pe labuta sa stii ca trebuie sa il duci la veterinar ca sa-l trateze si sa pota sa ii puna o tija sfatul meu e du-l cat mai repede la veterinar ca sa nu isi piarda piciorul de tot