Academia vampirilor de Richelle Mead. Sunt vreo 5 carti aparute dar chiar daca pare mult...nu ai sa le mai lasi din mana, garantez.
Am vazut ca te cheama thevampirediaries: crede-ma iubesc serialul ala de abia astept sa apara uramtoarea parte pe 28 ianuarie! cat despre intrebarea ta crede-ma... si eu sunt in criza de sf... dar iti pot recomnda ceva ce am citit pana acum si mi-a placut la nebunie: de obicei prefer sa ma ut la filme si nu sa citesc cartea dar astea au fost cele mai buna : seria twilight, seria nihal de pe pamantul vanturilor, tara duncan, si ucenicul vrajitor. am citit fiecare volum din toate exceptand numarul 3 din ucenicul vrajitor si crede-ma sunt excelente. astept continuari
Zogru de Doina Rusti, am citit-o si este o carte foarte frumoasa, cu un personaj supranatural. Iti las aici o recenzie poate te va capta.
Nemuritorul Zogru, un personaj fabulos nascut in „Saptamina Mare a anului 1460" si folosind ca vehicule de inaintare prin istorie (pina in prezent) trupuri umane, este, la rindu-i, vehiculul prin care Doina Rusti ne atrage intr-o lume fascinanta a evenimentelor mici din istoria mare, a povestilor savuroase, a fantasmelor. Prin increngatura povestii insa, extrem de atragatoare, vie, se dezvolta mesajul. Cautarea de sine a celui venit in alte lumi ne poarta prin sentimente profund omenesti, sentimentul iubirii sau cel al unei singuratati acute, ba chiar, surprinzator poate, isi face loc in roman atasamentul fata de istoria si locurile romanesti – iar asta se intimpla printr-un moralism ascuns, inchis intre rinduri, subinteles. Ironia fina si umorul debordant, personajele fantastice, de la spiridusi la fantome, viata de dupa moarte a unor personalitati istorice, toate acestea vin sa contureze rama unui tablou in care regasim probleme si mize mereu actuale.
Scrise de stephnie meyer: 1twilight(amurg)
2new moon(luna noua)
3eclipse(eclipsa)4breaking dawn(zori de zi) este cu vampiri si gazda nu are nici o legatura cu cele de mai sus dar e tot scrisa de stephenie meyer si e tare eu inca citesc din ea si pe cele de mai sus preferatele mele le-am citit si le-am citit si pe cele de mai jos sau cartile lui joseph delaney: 1ucenicul vraciului
2blestemul vraciului 3secretul vraciului 4batalia vraciului 5 greseala vraciului 6 sacrificiul vraciului
Pai scrise de stephenie meyer:
1twilight(amurg)
2new moon(luna noua)
3eclipse(eclipsa)
4breaking dawn(zori de zi)
le-am citit si sunt cartile mele preferate(am devenit obsedata de filme si de carti) si tot de stephenie meyer: gazda(inca n-am terminato dar e super tare~!) si este vorba despre vampiri varcolaci si oameni
sau scrise de joseph delaney:1ucenicul vraciului
2blestemul vraciului
3secretul vraciului
4batalia vraciului
5greseala vraciului
6sacrificiul vraciului
sunt tari si este vb despre un vraci si ucenicul sau si se confrunta cu vrajitoare, duhuri rele si bune, in cartea a 4-a a 5-a si a 6-a apare si diavolul, strigoi, spirite, si tot felul. le-am citit si peastea cartile sunt groase dar foarte scunde si o sa le citesti foarte repede.eu te sfatuiesc sa citesti tot ce ti-am dat cas tari rau si sa stii ca si mie imi plac astea mai ciudate. si inca cateva dar nu le stiu autorii:grizzly stapanul muntilor despre un urs pe nume thor, scarabeul de aur(doar o poveste), cartile junglei.foarte tari si sa stii ca am 11 ani asa cati dau chestii foarte bune mai ales saga twilight este vb despre dragostea dintre o muritoare(om) si un vampir care se hraneste cu sange de animale
PS:te rog da-mi fundita! daca vrei!
Pai scrise de stephenie meyer:
1twilight(amurg)
2new moon(luna nouahttp://www.tpu.ro/......cons/1.gif
3eclipse(eclipsa)
4breaking dawn(zori de zi)
le-am citit si sunt cartile mele preferate(am devenit obsedata de filme si de carti) si tot de stephenie meyer: gazda(inca n-am terminato dar e super tare~!) si este vorba despre vampiri varcolaci si oameni
sau scrise de joseph delaney:1ucenicul vraciului
2blestemul vraciului
3secretul vraciului
4batalia vraciului
5greseala vraciului
6sacrificiul vraciului
sunt tari si este vb despre un vraci si ucenicul sau si se confrunta cu vrajitoare, duhuri rele si bune, in cartea a 4-a a 5-a si a 6-a apare si diavolul, strigoi, spirite, si tot felul. le-am citit si peastea cartile sunt groase dar foarte scunde si o sa le citesti foarte repede.eu te sfatuiesc sa citesti tot ce ti-am dat cas tari rau si sa stii ca si mie imi plac astea mai ciudate. si inca cateva dar nu le stiu autorii:grizzly stapanul muntilor despre un urs pe nume thor, scarabeul de aur(doar o poveste), cartile junglei.foarte tari si sa stii ca am 11 ani asa cati dau chestii foarte bune mai ales saga twilight este vb despre dragostea dintre o muritoare(om) si un vampir care se hraneste cu sange de animale
PS:te rog da-mi fundita! daca vrei!
Si inca ceva:in alea cu twilight new moon eclipse si breking dawn sunt cu varcolaci vampiri si oameni si nu,, gazda,,. toate romanele sunt in ordinea in care le-am scris eu.
Eu tias recomanda cateva carti S. F. adica supranaturale cum ar fi:
1.Copilul apelor.
2. Fetita celei de a 6 lumi.
3.Nina si misterul notei a 8.
4.Ninha si blestemul sarpelui cu pene.
5.Nina si ochiul secret al Atlantidei.
6.Ficele furtuni crucea Nilului.
7.Ciresarii(Toate volumele)
8.Harry Potter(toate volumele).
P. S.:Sunt super cartile sper sa le citesti.
Funda?