Buna!
1. Dai in josul raspunsului.
2. Putin mai in stanga (sau in dreapta, depinde cu stai tu) de acolo unde scrie RASPUNSUL ESTE FLOLOSITOR NEFOLOSITOR AMUZANT INTELIGENT STUPID este o funda gri cu numarul 1 pe ea si sub funda scrie DECLARA RASPUNSUL CASTIGATOR.
3. Dai click pe acea funda.
4. Te va intreba daca esti sigur ca vrei sa alegi acel raspuns ca fiin castigator. Daca esti sigur,dai OK.
Asa, raspunsul a primit funda.
Acum ca stii cum sa faci, imi dai funda?
E foarte simplu. unde am dat eu raspunsul apare o fundita incolora.si apoi dai clik pe ea si o declari ca si castigatoare
Da mi-a dai mie? Gluma. Doar declari raspunsu cistigator, in dreptu raspunsului care il crezi cistigatr dai clock pe panglica cea Orange. Stima!
Spre exemplu in dreptul raspunsului meu apare o funda cu un,, 1'' pe ea. daca dai acolo inseamna ca imi acorzi mie funda si ma declari castigatoare... sper ca te-am ajutat:*
In dreptul fiecarui raspuns primit ai o funda. Poti incerca sa-mi dai mie ca sa vezi daca merge.
E foarte bine ca ai pus aceasta intrebare. Acum, dupa cum observi, langa raspunsul meu, exista o fundita. Apasa pe ea, si gata.
Asta e tot ce trebuie sa faci.
Bun venit pe site. :*
Pai dupa ce pui o intrebare si ai mai mult de 2 raspunsuri trebuie sa iti apara deasupra intrebarii "acum poti da funda"
iar in dreptul fiecarui raspuns apare o funda gri, iar tu trebuie sa dai clic pe acea funda(la raspunsul castigator ales de tine), dupa ce ai dat clic pe acea funda se va face portocalie si atunci nu mai poti alege un alt raspuns castigtor.sper ca ai inteles
In dreptul fiecarui utilizator exista o casuta in forma de funda de clik si te intreaba daca vrei sa alegi acel rasp. castigator. Dai clik ok si gata.ai dat o fundita.ea valoreaza 100 de puncte.e simplu ar trebui sa incerci...
P.S.: Bine ai venit!
Buna! Dupa ce pui intrebarea vei primii raspunsuri.Iar pentru a desemna raspunsul castigator adica pentru a da funda, dai click pe "Declara raspunsul castigator", undeva in dreapta.:*
Pai...cand cineva iti raspunde la intrebare scrie langa raspuns "declara raspunsul castigator" si are o funda dai pe acela si iti apare o casuta care te intreaba daca chiar vrei sa sa confirmi aceasta! asa se da funda!
Deasupra raspunsurilor pe care le primesti la o intrebare este cate o fundita gri iar cand pui clickul pe ea devine portocalie.Atunci cand vrei sa dai fundita, alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si dai clic pe fundita aia de deasupra
Cind ti-a dat cineva raspunsul mai incolo este declara cistigatorul apasa pa ea si gata dar funda se da numai odata
La raspunsul pe care il pun utilizatorii, in partea dreapta ai o funda gri daca apesi pe ea se va face portocalie
asa vei acorda funda
sper ca te-am ajutat :*
E simplu, cand pui o intrebare si iti apar raspunsuri, ar trebui sa fie langa raspuns o funda, apesi pe funda unde este langa raspunsul care te-a ajutat si gata
Uita`te la mesajele noastre si iti apare o funda asa gri. Daca dai click pe ea se face portocalie si asa ne-ai declarat raspunsul castigator
Bună.
În dreptul fiecărui răspuns este o fundiță gri, dai clic pe ea și încă o dată pe ok iar fundița va deveni portocalie. Fundița se atribuie unui singur răspuns, o singură dată.
Pa, pa. Funda?
Langa raspunsul pe care il primesti este o funda alb negru si apasa pe ea... Poti sa da-i doar o funda la o intrebare... Funda?
În partea dreaptă a răspunsusului apare o fundiţă necolorată. Trebuie să apeşi pe ea şi gata.
Deci îmi dai funda?
Bună! Mâine e o zi în care se dau multe fundiţe, citeşte aici!
http://www.lecturirecenzate.ro/2011/02/27/educatie-martisor/