Să nu!
Sau având in vedere greutatea lui, de doar câteva kg, toacă pastila într-un mojar pentru usturoi, ia din ea doar puțin, bagă-o într-o bucată de carne să nu îi simtă gustul și să i-o dai așa. Dacă îi dai o pastilă întreagă riști tare!
Urme de mușcături nu are, am lăsat o liberă, ca de obicei e legata (e o ea de asta vorbesc la feminin) și brusc azi după masa a început sa plângă și după văd ca o doare piciorul și abia se misca din cauza lui. nu știi ce sa-i dau da nu o pot chinui, as vrea sa-i dau neaparat vreo pastila. A mai avut febra acum un an și i-am dat paracetamol și i-a trecut după puțin timp și n-am văzut reactii adverse. ce pot sa-i dau?
Pai ce a patit la picior? Si cainele meu mai iese pe strada si tabara altii caini pe el de vine acasa muscat de picior dar se vindeca.
Urme de mușcături nu are, am lăsat o liberă, ca de obicei e legata (e o ea de asta vorbesc la feminin) și brusc azi după masa a început sa plângă și după văd ca o doare piciorul și abia se misca din cauza lui. nu știi ce sa-i dau da nu o pot chinui, as vrea sa-i dau neaparat vreo pastila. A mai avut febra acum un an și i-am dat paracetamol și i-a trecut după puțin timp și n-am văzut reactii adverse. ce pot sa-i dau?! Sunt îngrijorat
Repet, o pastilă este o doză pentru un corp de 50 kg al unui om, dacă îi dai ceva pentru un om, la greutatea ei de 5=10 kg, riști să o îmbolnăvești.