Poate are o sangerare interna.Dar cel mai probabil nu are nic, doar o sperietura.Nu e nevoie de medic veterinar.Si in plus daca ar avea o sangerare interna ce i-ar putea face coctoru? sa il opereze? Nai frica ca nu are nimic
Fuga la veterinar . Daca nu ii curgea sange, nu te alarmai, dar tot era posibil sa aiba ceva.
Daca acazut pe spate si sa mai miscat dupa aceea si is putea controla miscarile inseamna ca creierul sau coloana vertebrala nu au patit nimic dar verifica poate are orana interna
Cel mai bine e sa il duci la un medic veterinar.Este posibil sa nu aibe nimic dar este posibil si sa aiba vreo fractura.Ii explici medicului cum s-a intamplat si el o sa stie el mai bine
Fuga fuguta la veterinar sa ii faca o consultatie ca si-o fi rupt ceva asa ca repede ca sa nu se agraveze.Din cate am disecat la scoala si-o rupt ceva crede-ma ca este scarbos
Trebuie consultat neaparat de un medic veterinar. Chiar daca nu are simptome vizibile, e posibil sa aiba o fractura interna. Nu risca!
Sarbatori fericite! :*
Du-te la veterinar repede! Asta-i modul in care a murit hamsterul meu, dar el cazuse de la o distanta mai mare.
Intrebare...l'ai scapat de la o distanta mare fata de pamant? Cam 1m? Daca da fuga cu el la doctor.Mi'sa intamplat.Am meu a murit.