Ar putea sa inceapa sa isi faca camera luna, sa spele vasele, sa aiba grija de caini vecinilor, sa isi faca toate temele la timp, sa ajunga la timp in casa. Intr-un cuv. sa fie fata perfecta, macar pentru o luna. Sper sa reuseasca!
Buna!:*
daca se conving parintii ca este responstabila o vor lasa
DEci... :
-sa iti asculte parintii
-sa le dovedeasca ca e responsabila
etc.
Fundita?
Daca zici ca e iresponsabila ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a adopta un catel; nu e o jucarie pe care o arunci cand te plictisesti.
1.Trebuie sa ii asculte!
2.Sa faca tot ce ii zic ei!
3.Sa ii impresioneze cu informatii despre ca rase de caini, cat de benefic este un animalut de companie in casa etc!
Sper ca am ajutat`o pe pr. ta!
SUCCES!
ps:asa am facut si eu si am un bishon
Pai poate sa cheme un verisor sau o cunostinta mai mica si sa aiba grija de ea pentru ca animalele sunt ca si copii mici:imprevizibili si mereu pusi pe sotii.Sau poate sa vorbeasca cu cineva ca de ziua ei sa primeasca un catel, iar atunci parintii va trebui sa accepte cadoul. Sper ca ti-am ajutat verisoara.
Eu cred ca ar trebui in primul rand sa demonstreze parintilor ca este putin mai responsabila si in treburile casei, adica ar trebui sa'si faca curat in camera. sa spele vasele... dupa ar trebui sa "imprumute" pentru. 2-3 zile un catelus de la ceva vecina si sa arate parintilor ca poate sa il hraneasca, sa il spele, ii poate construi si o ladita si in felul asta parintii ei o va privi cu ochi mai buni si vor avea incredere in ea...Ma bucur ca ti'am fost de ajutor!:*
Adopta? păi poate să înceapă prin a le arăta că e responsabilă şi asta trebuie în timp. Nu trebuie să înceapă să-i bată la cap, pentru că aşa nu va obţine nimic. Poate să înceapă prin a-şi face oriunde în cameră, haine etc. Prin a le arăta părinţilor că se pot baza pe ea. Baftă!
Daca e singura la parintii sa spuna ca se simte singura si ca vrea compania uni animal daca nu are frate/sora
sau
sa ii zica ca nu isi mai doreste nimic niciodata
Va multumesc pentru raspunsurile rapide. si ii multumesc lui NiceGirl care a dat raspunsul cel mai bun bv
anonim_4396 întreabă: