| Verne a întrebat:

Voi v-ati castrat motanul? (cei care stati la bloc) al meu face luna viitoare 6 luni si ma gandeam sa il castrez sau sa ii dau pastile, ce este mai recomandat? Multumesc!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere este mult mai bine sa il castrezi decat sa bagi in el pastile care au efecte adverse, este mult mai simplu si nici nu il mai chinui pe el cu administrarea pastilelor. Da, l-am castrat.

| missfatadelatara a răspuns:

Lasă băiatul să-și facă plăcerile.

Mai bine ii dai o pastiluță.

| AnielAn a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa il castrezi. E mult mai bine si mai natural. Pastilele trebuie sa le dai periodic dar sa il castrezi doar o data iar asa scapi de o grija, pe cand la pastile trebuie sa ai tot timpul grija lor si nici nu stiu daca i-ar face chiar asa de bine sa i le dai plus ca va fi greu, eu m-am chinuit destul de tare sa ii dau o pastila pentru ca le refuza avand in vedere ca nu e ceva care sa le placa si o sa te chinui pana le ia. Cel mai bine si cred ca si indicat a fi sa il castrezi. Vreo 2-3 zile va sta mai necajit sa zic asa pentru ca il va durea, asta e un mic dezavantaj dar dupa se va simti bine si se va obisnui dar dupa ce trec aceste zile va fi cu mult mai bine si o sa fie ca inainte chiar daca e posibil sa miaune putin dar asta doar vreo 2 zile dupa cum ti -am zis. Sper ca te-am ajutat si succes. Sa te bucuri de motanul tau!

| Crackman a răspuns:

Daca era femela mai ziceam dar motan nu este obligatoriu

| OoBunnyoO a răspuns:

Castreaza-l. La masculi este mult mai simplu si mult mai ieftin decat la femele. Pastilele administrate in mod indelungat pot cauza probleme de sanatate. Iar apoi, animalele necastrate sunt mult mai predispuse la probleme de sanatate, cu sau fara pastile administrate.

Si nu stiu de ce a spus cineva mai sus ca nu este nevoie sa castrezi motanul. Motanii sunt groaznici cand sunt in calduri. Al meu cand a intrat in calduri a inceput sa se usureze peste tot prin casa. A marcat toate colturile de la mobila, peretii, usile, frigiderul, aragazul..nu vrei sa stii. Castreaza-l cat mai repede.

| KittyMeow a răspuns:

Salut! Sfatul meu prietenesc: eu zic ca daca pisoiasul tau este motan este mai ușor sa il castrezi decât sa ii dai pastile. Mai am un sfat: daca totuși te hotarasti sa i-l castrezi încearcă sa i-l duci la un medic veterinar unde sa fii sigur ca ii face ce trebuie. Paaaaa!

| PepsiGirl a răspuns:

Eu zic sa îl castrezi este mult mai bine decât sa îl îndopi cu nu se știe ce prosti.

| spraytag88 a răspuns:

Nu il castra! eu nu mi-am castrat pisica si a trait 15 ani, am auzit ca traieste mai mult daca nu-l castrezi. Da-i un zaharel cand e la calduri, se gaseset la pet shop