Da. Si mie hamsteri.
Am avut 4
Primul hamster l`am luat pe ascuns fara sa stie parintii pentru. ca nu ma lasau
si intr`una din zilele urmatoare l`am dus afara si l`am pierdut adica a fugit:-s
apoi am fost in vacanta de vara 2009 sau 2008 :d si cand m`am intors aveam altu ce drag mi`o fost vaaaai. si am mers la iarba verde si ne-am oprit pe la real sa luam cateceva si pe el l`am lasat in masina si era foarte cald. si o murit vai cat am plans:-s si nu am mai mers la iarba verde si am mers direct la magazinul de animale si mi-am luat altii doi:X de fapt nu era in plan sa`mi iau doi dar unu l`am luat pentru. ca era exact ca Puffy [asa il cehma ala care o murit] si celalalt l`am luat pentru. ca se uita intens la mine cu niste ochi mari si negri=p~ vai si asa m`am ales cu 2 hamsteri
si pe parcurs si Puffy a murit pentru. ca s`a batut cu mickey de la mancare ]adica nu chair batut] dar in fine. si Mickey l-a muscat de limba si s`a inecat cu sange
Si eu nu am putut face nimic pentru. ca nu eram acasa si m`a sunat o fata sa`mi zica (fata aia statea la mine de ceva luni)
Si asa am ramas doar cu Mickey pana a murit si el.:d
Dar cel putin nu am plans pentru. ca a avut o moarte usoara nu ca ceilalti
In fine. Puffy (cel care a murit din cauza aerului prea cald) si Mickey (nu stiu de ce a murit de batranete ) au fost hamsterii mei preferati!:X
Da 3 catei
Cel mai mult am plang dupa un catel coker cu pechinez cred Il chema Chuy :X
Ahhh cat il iubesc
Mie dor de el enormmmm :X
Ami pare rau pentru hamster dar, nu te teme pentru. ca si eu am trecut prin asta... mi-au murit 2 catei, 10 pisoi...si multe altele.ami vine sa plang cand ma gandesc
Mda...si eu am avut 2 hamsteri (fata si baiat ) si prima oara a murit hamsterica ca o tot batea hamstarelu` ...si nu aveam ce sa le fac.
Dupa cateva zile a murit si hamstarelu` ...deci chiar nu stiu de ce.
Asta a fost acum 2 ani, crede-ma ca si mie imi placea mult de ei, ce drag mi-era cand ii luam in palmuta si ii mangaiam, sau cand ma uitam la ei cum se joaca la rotitza.
Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva si ai sa vezi ca in timp nu vei mai suferi. Dar, o sa-ti amintesti de el cu drag .
Da mi-a murit o broscuta testoasa dar ea a murit in chinuri si mi-a murit si un iepuras care am tinut foarte mult la el si am plans mult dupa el a murit cam acum 3 ani si incaa mai plang si imi amintesc cu drag de el si am si eu un hamster si tin mult la el si imi aminteste mult de iepuras si daca ar muri si hamsterul as fi distrusa nu as suporta iti inteleg durerea dar trebuie sa intelegi ca a ajuns intr-un loc mai bun unde e liber cum e proverbul acela "daca iubest ceva elibereazal" roaga-te la Dumnezeu sa aiba grija de el
Da
Anul trecut mi-a murit un catel drag
avea aproape un an...Prima oara nu am gasit`o iar dp 10 minute am gasit`o moarta
Acum 2 luni un catel care imi era atat de drag
(era fetita mi-a furat`o:(( si acum plang crede`ma
acum am aflat ca fetita mea(catelusa)cred ca a murit plang de o ora intreaga
Mi `e tare greu am ramas doar cu unul((
Plang si imi amintesc momente placute alaturi de ei...
Bufnesc in pplans acum cand iti scriu
Si mie mi^Au murit mai de mult 3 hamsteeri. si femela abia facuse 3 pui dar murisera si aia ca femela era prea mica si nu era in stare sa aiba grija de pui. stiu cum e. mi^au murit multe animale. si papagali si pisici si pesti.
Buna ma avut pabna acum 12 pisici am ghinion la animale si aproape toate mi.au murit in afara de 2 care au plecat de acasa din cauza unor caini care stateau si le pandeau din pacate am suferit enorm dar viata merge inainte si am uitat fiecare moarte a animalutelor mele si am luat-o de la capat chiar daac eram constienta ce se va intampla si cu celelate
Da, o catelusa.Eram mica, dar tin minte si acum c-am plans foarte tare dupa ea.
Buna! Imi pare rau... Mi-a murit si mie catelul meu iubit la care am plans mai mult ca atunci cand m-a parasit iubitul! Bye!
anonim_4396 întreabă: