Si eu am un perus si nu-miimaginez ziua aceea desi stiu ca va veni il iubesc atat de mult siimi dau sema cum te simti dar o zi o saptamana asa e apoi sper sa treci de asta poti trece cand vrei nu te mai gandi nu stiu arunca-i colivia caci daca o vezi tiit aduce aminte de ea am avut si un hamster pe langa perus cand mi-a murit am plans si eu o saptamana si nu puteam vb cu nimeni depsre asta nimeni nu ma intelegea toti spuneau ca bine amu ti-a murit sobolanulera ingrozitor de rau si acum toti spun paerusului meu cioara da nu-i bag in semna si acdn ma uit la cusca hamsterului si nu-l vad acolo iar ma gandesc la el mai ales ca din cusca lui i-am facut cusca la perus (caci era mai mare)si acum parca mi-a mai trecut a trecut o luna de atunci ma simt mult mai bine dar nu mai vreau hamsterichiar nimeni nu-l poate inlocui pe al meu era atat de cuminte nu musca ca si alti ei bine itit urez noroc si bafta multa sa ai! Incearca macar:*va fi greu dar va da rezultate bunete pup:X
Buna! Imi pare tare rau pentru papagalul tau, din ce am citit m-ai impresionat si incepeau sa imi dea lacrimile si eu am un hamster si il iubesc tare mult si ma gandesc cu groaza ca intr-o zi va veni si ziua aceea si nu stiu cum o sa reactionez...
Buna!
si eu am trecut prin asta. Al meu era baiat si era mai batran ca al tu. Avea 6 ani. Dar la al meu ii crescuse piele moarta la ochi si la cioc. Era galben tot. Asa de frumoss
Si eu la fel, de cand l-am primit.NICIODATA nu i-am tinut usa la colivie inchisa, mereu a fost deschisa. Si la fel si la mine venea singur pe deget, se ura in cap, dimineata la ora 7 ma trezea mereu, nu imi mai puneam ceasul sa sune...si a murit si el acum cateva saptamani. Eu nu mai vreau altul, oricum. Gandeste-te ca e mai bine ca a murit decat sa traiasca chinuindu-se si suferind. Vei trece si peste asta cu bine, nu vei fi mereu asa. Daca vei mai avea curajul sa iti cumperi unul, succes. eu una, nu mai vreau. Cateii sunt in prim plan. Bafta
Pa, pa.
Da si eu am 2 papagali.Foarte enervanti pe langa ceea ce ai scris tu. Urla ca niste. pana ii capacesc se calmeaza iar urla.Nu sta niciodata pe mana mea, nu ma asculta in nimic. Sper sa ai noroc sa iti gasesti un papagal ascultator.
Hey! nu-i lua in seama pe cei care iti spun sa treci peste ca mai sunt si altii.Si eu am trecut prin acelasi moment si stiu cum e. E normal sa plangi, probabil ca vei simti un gol imens in suflet pentru. o lunga perioada, dar incearca sa nu te mai gandesti la asta.
Gandeste-te ca era batrana si sigur nu probabil s-a dus intr-o lume mai buna cu toate ca si u ii vei lipsi.
imi pare foarte foarte foarte rau ca treci prin asta. Sper ca te-am ajutatStiu ca esti devastata dar fundita
Am trecut prin exact ce ai trecut tu. Am plans, si am plans timp de 4 zile, pana cand nu mai simteam nevoia.
Nu e nimic rau in a plange, daca acum plangi, fi sigura ca peste nu mult timp te vei simtii mai bine.
Asta a fost sa fie, nu ai ce schimba, asta a fost destinul ei : sa te faca fericita. Darn nici o bucurie nu poate dura pentru totdeauna.
Trebuie sa mergi mai departe, sa iti arati tie ca poti sa te ridici si sa mergi mai departe.
Nu, nu trebuie sa uiti nimic, ci doar sa treci peste asta.
Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, aveam un papagal care era dresat stii si foarte jucaus la fel ca a ta imi era foarte drag de el si dimineata cand m-am sculat l'am gasit mort. Oricum chiar daca iti iei altul tot nu vei putea sa il uiti pe asta pentru ca din descriera ta mi se vede foarte clar ca a fost un papagal cu totul special.