Da, este cu siguranta.De curand mi-am luat un hamster talie mai mare, si intr-o seara l-am gasit iesit din cusca in care il tineam (a sarit pur si simplu). Dupa cautari zadarnice am renuntat, iar a doua zi dimineata ce crezi, l-am gasit la locul lui: deci e parolist! pleaca dar se intoarce la locul lui.L-am izolat definitiv si a inceput sa roada cusca ( e din plastic), l-am certat si i-am zis ca daca nu mai roade cusca ii dau drumul de buna voie prin casa.Bineinteles ca noaptea urmatoare a fost foarte cuminte si nu a mai ros cusca: fantastic nu? deci este si receptiv.M-a impresionat si mi-am zis ca animalele ne inteleg perfect, pacat ca nu pot vorbi cu noi.Bafta!
Tu dai funda pentru un hamster? lol...am un perus de 3 ani care mia scapat afara de 2 ori si l-am luat deafara cum suna asta? team uimit...ok. Alta e ca il iau cu mine ori unde la bucatarie si mananca. odata a dormit pe mine.
Am un bichon maltese pe nume tasha este un caine est cel mai bun prieten pe care il poti avea.ma iubeste foarte mult cand sunt trista vine si imi alina supararea este precum un om intelege tot cea ce ii spui
Hmmm care dintre ele? am 2 pisici ( Micky si Nicky ) un caine ( Ayumi ) si un papagal ( Coco )... Nicky si Micky sunt foarte draguti au vreo 2 luni sunt frati si i-am luat de pe strada... Ayumi are grija de cei doi -- parcar fi mama lor ( mai degraba tatal ) si e de rasa Golden Retriver. ir Coco e destul de batran insa inca e amuzant.app Coco e de rasa Marele Alexander
Eu am un catelus pe nume rony.el este foarte pufos alb si jucaus.este un caine ciobanesc dar pare unul de rasa.pe langa el mai am un caine mai mic care este pichinez si ei 2 se joaca non-stop.cand sunt liber ma joc si eu cu rony.
funda plzzz e real ce am scris:d
Chocolate_2137 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Desh întreabă: