| MasterGamer1995 a întrebat:

Vreau sa ii iau un caine fratelui meu. Are 12 ani si inaltimea de 1.45m si o camera de 10-11 metri patrati.
Cand ma gandesc la un caine mic ma gandesc la un Terrier Rochester. Apoi la ceva mediu un Samoyed, dar paarca e cam mare.
As vrea ceva potrivit lui. Ceva jucaus care sa nu vrea sa stea singur(nici chiar capat de lume daca e singur). El merge la scoala maxim 6 ore. Presupun ca ar trebui sa doarma in timpul ala.
Inca un lucru ar fi, sa doarma cand doarme si omul. Si in rest, poate iesi afara (sta la casa).
Ceva care sa ii placa sa stea si in casa si afara. Si nici foarte scump.
Cand ma refer la jucaus, nu ma refer nonstop zbantaiala. Un caine care se dreseaza destul de usor. Care sa stie cand te opresti din joaca. Si sa nu fie afectat usor de sindromul cainelui mic, in caz ca e unul mai mititel.
Ultimul lucru, sa nu fie o rasa foarte comuna gen Bichon sau altii.
Multumesc foarte mult!

4 răspunsuri:
| Nita_Dana_2000 a răspuns:

Tu vrei sa il tina neaparat in casa? De ex cane corso e adecvat pentru copii..si foarte jucaus chiar daca e mare..si e bun de paza. iarna nu prea e de tinut afara daca e frig noaptea dar in rest cand se mareste sta afara dar vor atentie si joaca..la fel si saint bernand. akita

Răspuns utilizator avertizat
| Friday13 a răspuns:

Un bichon se potriveste descrieri tale (din cate stiu eu, am avut), dar daca totusi nu vrei poti lua un beagle sau bulldog francez sau un mops

| Antilow a răspuns:

Un labrador, e foarte jucăus si doarme cand dorm si oamenii si eu il țin la bloc si nu face probleme. Si a pe locul 2 cel mai destept caine din lume ( pe primul e Poodle). Dar mai este o rasa Labradoodle si e foarte drăguț si e mediu la talie.
Sper ca te-am ajutat!