| RoseLangdon a întrebat:

Vreau sa imi iau un bichon maltez peste 4 saptamani. Vreau sa stiu cum se ingrijeste dar cel mai important cum se scapa de chestile alea de la ochi pete rosii care ii se fac de la lacrimi cred.si eu m-am gandit sa ii pun numele Klausbig grin Voi ce idei de nume aveti? (optional)

11 răspunsuri:
| Bizzle a răspuns:

Phai si eu am Bichon Maltez, nu e tocmai greu de ingrijit, la inceput iai pampersi speciali pana se invata afara, cumparai pana la 10 luni royal canin junior dupa de adult, pe la 4 luni cam asa ii vor cadea dintii de lapte... tundel cand are blanita mare si lunga, periiel, sa aiba o jucarie cu care sa se joace, pana la 3-4 luni va dormi toata ziuawinking, fai vaccinurile cand trebuie, si sa nu uiti de pastiluta de viermi, de chestia de la oochi [se face de la lacrimi] dai cu Ser Fizioliogic [ii pui pe o vata si dai pe la ochi] sai tunzi parul de la urechi. fund[sa nu se prinda treaba 2] si pe la vezica [la baieti] sa nul lasi fffff mult singur. cam asta e. Baftawinking

| RoseLangdon explică (pentru Bizzle):

Cam cand se face vaccinul? Cate saptamani \ luni trebuie sa aiba?

| Bizzle a răspuns (pentru RoseLangdon):

Pai pe carnetul de sanatate scrie. De unde vrei sa iei bichonul? Din ce oras esti?

| RoseLangdon explică (pentru Bizzle):

Sunt din Lugoj, il iau de la matusa mea

| MrAnonymus a răspuns:

Trebuie sa il speli de 2 ori pe saptamana, ii iei sampon special canin si il tunzi dupa anotimp.De ex acum vara mai scurt deoarece e ff cald.Sa iesi in fiecare zi cu el la plimbare(dimineata si seara), sa aiba mancare si atentie si sa fie dus la eterinar pentru vaccinuri si deparazitare.

| DarkAleka a răspuns (pentru MrAnonymus):

Imi pare rau sa te contrazic dar in niciun caz nu trebuie spalat de 2 ori pe saptamana, sunt printre cele mai delicate rase de caini si racesc foarte repede, restul indicatiilor sunt super, aaa si uite un nume dragut big grin Bubico, Aaron, Spookie, Faty, ...etc:*

| RappMusicc a răspuns:

Pai eu am Bichon Havanez si trebuie sa ii faci asa :
-Sa il speli vara sa ii intre apa in urechi
-Sa ii smulgi parul din urechi deoarece face doape
-Sa ii tai "unghiutele"
-Sa il pieptani zilnic
-Sa il tunzi (VARA)
-Sa ii storci glandele (asta la salon, de nu i le storci tu)
-SI PENTRU CHESTIILE ALEA DE LA OCHI EXISTA NISTE SERVETELE SPECIALE SI NISTE PICATURI..NU ITI FACE PROBLEME CAND E PUI! PE LA 1 AN IN COLO DEOARECE CAND E PUI II CURG OCHII!

Daca e catelusa eu zic sa ii pui numele Bella si daca e catel (mascul) sa ii pui numele Oscar sau Bijou(Biju) si Kalus e frumos!

Funda?

| RappMusicc a răspuns:

Pai eu am Bichon Havanez si trebuie sa ii faci asa :
-Sa il speli vara sa ii intre apa in urechi
-Sa ii smulgi parul din urechi deoarece face doape
-Sa ii tai "unghiutele"
-Sa il pieptani zilnic
-Sa il tunzi (VARA)
-Sa ii storci glandele (asta la salon, de nu i le storci tu)
-SI PENTRU CHESTIILE ALEA DE LA OCHI EXISTA NISTE SERVETELE SPECIALE SI NISTE PICATURI..NU ITI FACE PROBLEME CAND E PUI! PE LA 1 AN IN COLO DEOARECE CAND E PUI II CURG OCHII!

Daca e catelusa eu zic sa ii pui numele Bella si daca e catel (mascul) sa ii pui numele Oscar sau Bijou(Biju) si Kalus e frumos!

PS: Nu e bine sa ii faci baita deswinking! Cel mai bine e din luna in luna dar si asa e greu ca se murdareste dar nu prea e bine deswinking

Funda?

| Raeste a răspuns:

Poti sa cauti mai multe pe internet si iti spune mai explicit

| UngureanuAmalia a răspuns:

Da,sti pentru petele de la ochi pune o lingurita de otet alb in apa de la baie si freaca in zona petelor