Buldogii Francezii sunt Caini de interiori, nu sunt meniti sa stea pe-a fara din ce stiu eu nu suporta frigul datorita bolilor.
Iti recomand un ciobanesc german.Sunt ieftini, destepti, puternici si iubitori_nu ca buldogul dar e).
Am eu un ciobanesc german si sunt destul de multumit de ea.
Ba frate, TU cu ce gandesti? Cu ficatul cumva? De ce vrei sa-ti iei caine, daca intentionezi sa-ti bati joc de el? Eu am avut pana acum de-a lungul anilor, 3 bulldogi francezi. Sunt niste caini extraordinari, insa foarte sensibili, mai ales la caldura excesiva, efort si frig, avand probleme de respiratie prin insasi structura lor genetica. Vorbesti despre un animal, de parca ar fi o bucata de mobila. Pe tine daca te-ar baga cineva "intr-o camera din curte, mentionez fara incalzire" pentru o iarna intreaga ti-ar placea, ai rezista? La cum gandesti asa ai cam merita. Ce ai in cutia craniana, lichid de frana? Cat de lipsit de logica poti fi, sa pui o astfel de intrebare? Inteligenta ta sfideaza bunul simt. SFATUL MEU si dac-as putea pentru cei ca tine ar fi LITERA DE LEGE, e sa nu-ti iei niciun animal. Creierul tau de primata te-ar impiedica sa ai grija de el. Din nefericire, tara asta e plina de persoane ca tine!
Cojocaru_Theodora-Martha_1994 întreabă:
lalalallalala întreabă: