| BiancaL a întrebat:

Buna vreau sa imi iau un yorkhire terrier toy dar nu stiu cat de mare creste (ma refer la lungime si inaltime). Ma puteti ajuta? Fundakiss

6 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Ca inaltime: maxim 23 cm, iar greutate: maxim 4kg. Daca vrei sa-ti iei ceva de calitate, i-ati din canisa http://minidog.ro,daca mai dai un search cu canise gasesti mai multe care cresc aceasta rasa. Daca iti cumperi de pe mercador, din targ/piata, site-uri gen caini-de-vanzare.ro,asa zisele "canise" premium, kris o sa te alegi cu un metis, bolnav si cu vaccinuri false, nu ai nici o garantie. Un pui de calitate te costa minim 250e,dar la pretul asta iti da pedigree, carnet de performanta(te ajuta in expozitii), microcip, carnet de sanatate cu totul la zi(nefalsificat) si optional, pasaport.

| Munteanu_Marius_1999 a răspuns:

Yorkshire Terrier este o rasă de câini de talie foarte mică, greutatea standard a acestei rase fiind de 2-3 kg (4, 5 - 6, 5 livre) iar înălțimea între 10, 5 și 23 de cm. De menționat este că un câine din aceasta rasă a deținut recordul mondial pentru cel mai mic câine din lume. Numele lui era Big Boss, iar în 1995, la vârsta de 1 an, când a primit acest titlui avea 11, 9 cm înăltime și 12, 9 cm lungime

| Pirvan_Diana_1996 a răspuns:

Buna am si eu... Yorkshire Terrier-ul trebuie sa masoare intre 20-23 cm inaltime la umeri si sa nu cantareasca mai mult de 3 kg, greutatea ideala fiind intre 1, 8 si 2, 7 kg.
FUNDAA!

| BiancaL explică (pentru Pirvan_Diana_1996):

Dar cat are in lungime?

| BiancaL explică (pentru Pirvan_Diana_1996):

Dar al tau cat are in Lungime?

| Pirvan_Diana_1996 a răspuns (pentru BiancaL):

6,35 centimetri înălţime, 8, 22centimetri lungime happy