Buna am un caine bichon havanese si sa stii ca 1! nu poti taia ungiile cu orice fiindca sunt foarte tari ai nevoie de o foarfeca anumita pentru unghii. si trebuie sa tai cu un sfert mai incolo de carne caci daca tai exact langa risti sa tai si din carn si sa il doara sa ii curga sange sa se infecteze si sa ii scoti unghia de tot! noroc la taierea ungiilor!
Buna,coco,eu in curand imi iau un catel si m-am interesat si eu de acest lucru si am gasit cateva site-uri pe care scria ca gherutele catelului trebuie taiate regulat la veterinar sau la medicul cainelui. FUNDA?
Păi ar trebui să te duci la veterinar când începi să le tai după un timp le tai tu
Succes! Dai fundiță sau trebuie să o tăiem?
Cel mai sigur este sa-i duci la veterinar. Costa in jur de 5 lei/caine si nu te mai chinui tu.
Daca nu vrei sa-i duci la medic, atunci mergi la un petshop si cumpara o unghiera speciala pentru caini. Dezavantajul este ca unii caini fac mofturi la taiat unghiile, se zbat, n`au chef, nu stau locului. Oricum, nu poti sa le tai unghiile cu foarfeca sau cu o unghiera pentru oameni.
Ma bucur sa vad ca esti interesata de sanatatea si frumusetea cainilor tai. Te pup
Sincer ar fi mai sigur ca sa il lasi sa si le toceasca singur.
Daca il duci in parc si sa umble pe asfalt si le toceste.
Eu nu am taiat niciodata unghiile la animalutele mele dar totusi
le au scurte.
Pai du-te la un magazin de caini.de exemplu magazin cu mancare pentru caini si poti sa intrebare daca are foarfecuta pentru taierea unghiilor de caini
Asc daca vrei sa tai unghiile la caine foloseste fogaole adica foarfecele mai marii cu care scoti cuiiele dar tau bine ca am incercat si merge
Deci cineva trebuie sal tina adica sa ai un ajutor da, ajutorul tau il tine bine si tu ii iei labutele iei o labuta vezi unghia si o tai ai inteeles
anna_1609 întreabă:
AnneNicholl300 întreabă:
SmyleForMe întreabă: