anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati in legatura cu prietena mea ea are un caine foarte jucaus pe nume Stay,intr-o zi la lasat dezlegat cu poarta deschisa si a fugit de acasa,intr-un final l-a gasit la o verisoara foarte indepartata (ea avea o catelusa) Stay s-a indragostit de ea, iar prietena mea a hotarat sa-l lase acolo, dar cineva a furat catelusa si acum Stay sufera foarte mult si prietena mea crede ca va muri! Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| ligiligi a răspuns:

Buna!
Nu va muri.Catelul s-a atasat mult de catelusa si acum sufera pentru ea dar e doar temporar, in timp va uita de ea.
Ar trebui sa il aduca pe Stay inapoi acasa la prietena ta daca nu mai e catelusa pentru ca sa nu il fure sau sa pateasca ceva rau ca si cum s-a intamplat cu catelusa.Are nevoie de toata atentia prietenei tale si de multa afectiune.Sa se joace mult cu el si cine stie poate intr-o buna zi se va indragosti de alta catelusa happy. Succes!

2 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Nu are cum sa moara. Oferitii voi mai multe atentie si afectie sa-i tineti psihicul ocupat. Jucati-va cu el si va uita.

| Raluuuca89 a răspuns:

Stai chill, nu moare; asa se intampla cu animalele cand se ataseaza de cineva, vreo 2 saptamani o sa fie apatic, fara pofta de mancare etc...e ok o sa.i treaca