| St3fa a întrebat:

Buna,
Vreau sa-mi cumpar un anmal de casa si nu stiu pe cine sa aleg, iata acele animalutze:
1.caine
2. pisica
3.papagali
4.broscutze testoase
5.pesti

Care va place cel mai mult spuneti si mie!

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pesti ca nu murdaresc prin casa, nu trebuiesc scosi afara, si sunt foarte multe modele interesante si dragute de specii de pesti pentru acvariu.

| DydyEmma a răspuns:

Pisica!

| cutzu35 a răspuns:

Parerea mea este ca un caine este cea mai buna companie. te alina cand esti suparata, va puteti juca amandoi, il scoti la plimbare, ii faci baitza, il inveti ce e bine si ce nu iar in timp puteti deveni foarte buni prieteni si daca il mai certi din cand in cand atunci cand face ceva rau va sti cum sa se poarte de aici incolo! succes in alegerea animalului de casa potrivit! :* fundita?

| AnnaMariaaa a răspuns:

Dupa mine as zice un cateluslove struck ca sunt cei mai buni prieteni si se ataseaza de tine repede, dar daca nu vrei sa faca miserie si sa lase par poti sa optezi pentru broscute, dar iti trebuie m multe pentru ingrijirea lor si la pesti la fel... cel m bine un catelus, il iei pui mic, o rasa care sa un creasca urias si asa nu o sa ai probleme.happy

| Diiiia a răspuns:

Broscutze tesstoase nu fac mizerie prin casa nu trebuie scoase afara si sunt frumoase. Mie imi plac foarte mult.

| Andruza a răspuns:

Păi:
-pisica=zgârie mobila
-papagali=ai grija cum deschizi geamul ca imediat isi iau zborul
-broaste testoate=nu stiu ce
-pesti=o alegere buna trebuie doar sa le schimbi apa, sa le dai sa pape si cam atat
-caine=si el e o alegere buna daca stai la casa, o colega de-a mea are caine [bishon] si mereu iese cu el pe afara, dupa parerea mea e mai greut cu el, chiar daca sunt dulci
Deci alegerea mea: peștii sau câinele
Succes

| lordbogdan a răspuns:

Depinde ce iubesti tu cel mai mult dintre acestea, dar eu ti-as propune pestii pentru ca nu fac mizerie in casa, nu trebuie sa ii scoti afara, cand te uiti la ei cum inoata ti se linisteste mintea. Cum vrei tu... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpără-ți o pisică, sunt cele mai iubitoare animale care poți să le ții într-un apartament dar să fie de rasă:persane sau birmaneze, iar dacă stai la curte cumpără-ți și un câine: sunt cele mai credincioase animale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel maqi dragut e un caine e cel mai dragut prieten al omului, poti sa il plimbi sa te joci cu el sa il dresezi, multe lucruri interesante iubes caini si toate animalele dar cred ca un caine te va face fericita mai ales daca il vei iubi :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X. mai ales daca iti plac va fi superdar daca nu esti in stare sa ai grija de el nu il chinuii. trebuie multa responsabilitate. daca iti vei lua broasca papagal sau pesti te vei plictisii de ei si nu ti se va parea ceva frumos IA UN CUTU :Xlove struck