Pentru apartament ti'as sugera un Beagle. Este dupa parerea mea cea mai frumoasa rasa de caini, sunt caini inteligenti, jucausi si draguti. In special faptul ca sunt inteligenti te-ar ajuta pentru a il invata sa isi faca treburile afara mai usor. Multa bafta! Tie trebuie sa iti placa!
Daca stai la bloc te sfatuiesc sa iti ei un caine mai mic de rasa altfel iti vine greu sa il ingrijesti si chestii de genu. Ar fi frumos totusi si un Chow Chow
Sal, iti recomand golden redriver este un caine un câine de talie medie, robust, bine proporționat, cu un cap relativ rotund, mai mult lat decât lung și ochi în diferite nuanțe de crem și auriu, cu gene închise la culoare. Botul este conic, dar lat, prevăzut cu un nas de culoare neagră. Stopul frontal este evident. Urechile acestui câine sunt de dimensiuni medii, triunghiulare și pendulante, căzând până aproximativ la nivelul fălcii. Gâtul și coapsele sunt musculoase. Pieptul este adânc. Coada este lungă, dar niciodată răsucită, acoperită de o blană abundentă, care îi dă aspectul unui steag, iti recomand acest caine pentru ca este o rasa de caine educata si foarte inteligenta si bineinteles extrem de agila.
Depinde de unde stai. Daca stai la apartament un Bulldog si un Chow Chow sunt perfecti. Daca stai la casa, poti sa iti iei si un caine mai mare gen : Ciobanesc German, Labrador Retriever. Un alt caine de apartament este Husky-ul pentru ca nu poate fi tinut afara pe caldura, caci are blana mare si trebuie tinut la racoare dar e greu de intretinut.
Eu in momentul actual daca ar fi sa-mi iau un caine ar fi rasa Labrador. Sunt niste caini extraordinar de inteligenti( normal ca ajuta si modul in care ii dresezi), plus faptul ca sunt printre cei mai prietenosi si loiali caini. E doar o sugestie, decizia iti apartine.
Mie imi plac:golden redriver si cu chow chow.Dar iti recomand sa iti cumperi un golden redriver...
Buna! bulldogi sunt niste catei foarte simpatici dar eu as alege un chow chow, si mi-ar placea alb :X.dar din toate rasele de caini din lume, as vrea sa am un golden.sunt niste caini grozavi si ii poti dresa usor, ceea ce mi-ar placea sa fac. ceaw!:*