Eu am bichon maltez, asa ca o sa-ti spun ce presupune a avea unul. Daca crezi ca te descurci, ti-l recomand din suflet. Te va cuceri imediat cu temperamentul lui, singura problema este ca TREBUIE ingrijit zilnic.
Asadar, a-ti lua bichon presupune:
-spalat la aprox. 2 saptamani (fiind alb nu-l poti lasa mai mult ca incepe sa se vada)
-pieptanat 1-2 ori pe zi (este absolut necesara piepatanarea zilnica, si cu ocazia acesteia scapi si de naparlire prin casa; 90% din par ramane in pieptan)
-curatat ochii zilnic (depinde cat de mult ii curg), altfel va ajunge rosu inchis in jurul ochilor.
-prins un mot cu parul care ii vine in ochi sau tuns parul respectiv.
-tuns 1-2 ori pe an.
Daca nu ti se pare mult si complicat, ia-ti bichon maltez. Nu-ti va parea rau.
Cum sa nu naparleasca? Atunci i-ati un catel din acela golas complet! Cainii de casa micuti si frumosi sunt toti cu blana.Si daca au blana, atunci o sa si naparleasca de 2 ori pe an, ca toate animalele cu blana!
Foarte frumosi si foarte simplu de ingrijit si nu naparlesc sunt caini din plastic.
Ia-ti unul si o sa ai foarte multa placere cu el
Stiu eu intocmai rasa pe care o cauti. Usor de ingrijit, micuta, si frumoasa, nu naparleste si nu e pretentioaza: HAMSTER!
Bafta!
Iti recomand bichon maltese sau yorkshire terrier : costa mult ambele rase dar merita. Am un bichon maltese [2 luni], un golden retriever[1 an] si un yorkshire terrier [2ani]. pe golden am dat 220 euro, pe yorkshire terrier am dat 825 si pe bichon maltez am dat800. i'am luat din spania asa ca este normal sa coste mai mult. in ro bichonul maltez este 12-13mil, golden tot pe langa 200 euro si yorkshire terrier am vazut la o crescatorie cu 17mil.
Cam toti naparlesc decii :| dar iti recomand bichonii. sunt super draguti sau un pikinez imperial ca al meu uite in poza : http://hi5.com/......otoUser.do
Am eu de vanzare un pekinez.naparleste ca doar e chine dar de la 2 bai ii cade tot parul.el are doar 2 luni daca mai esti interesata
Deniissel întreabă: