| InVisible99 a întrebat:

Buna,
Vreau sa-mi cumpar un labrador si as dori niste pareri de la cei care au un astfel de caine.e dificil de tinut(mai ales in apartament)?
face ravagii daca-l las singur in casa? laughing
N-am mai avut animale de casa pana acum big grin

Răspuns Câştigător
| ElenaGheorgheFan a răspuns:

Deci, fara deci. Labradorul e greu de tinut la casa, dara minte in bloc.
Daca e pui s-ar putea sa se "joace" cu pernele sau alte obiecte. Adica s-ar putea sa le rupa. Asta se aplica si la cainii mari.
Dar cand va creste, o sa fie de 56-61 cm daca e mascul, iar daca e femela 53-58 cm. Deci trebuie sa te asiguri ca are loc de joaca in apartament.
Mai multe detalii afli pe: http://www.labradori.ro/ro/labrador/despre-labrador.html?start=2.
O sa gasesti tot ce iti trebuie!

2 răspunsuri:
| SDana a răspuns:

Este un caine recomandat pwemntru copii si batrani insa nu prea II PLACE SINGURATATEA. De altfel cui ii place? Eu te sfatuiesc sa nu-l iei daca nu ai o mica gradina pentru el.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Aici depinde de caine.Alti caini sunt linistiti altui neastamparati.
Cum ar fi:
Am văzut pe TPU ca altui spuneau ca au labrador linistit altui nu.
Mai întâi cauta câinele si dupa uite-te la comportament.
Exemplu:
Am gasit.Cainele este foarte neastâmpărat. Nu este bun
Am gasit.Cainele este foarte linistit si ascultător. Este bun.

Scoate-l măcar o data pe zi la plimbare si trebuie sa ii oferi toata afectiunea.
INGRIJIRE
Spală-l măcar o dată pe săptămână sau la 2 săptămâni.Dar este neapărat sa ii faci baie când este murdar.
Trebuie sa îl perii o dată la vreo 3 zile sau 4.
Sa aibă multe jucării pentru a le roade. Daca este pui este obligatoriu pentru ca ii cresc dintisorii si are chef de joaca.Dar si când este mare.
Daca pe parcurs se schimba(daca devine mai neastâmpărat) trebuie sa il dresezi si sa il scoti mai mult in aer liber.

Sper ca te-am ajutat!
Funda?
Tot ce am spus este adevărat.