| Llolal a întrebat:

Vreau sa-mi dau gaura in limba si as dori sa nu ma doara ce as putea sa folosesc sa imi amorteasca sau ceva de genu? dau fundahappy

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosirea unui anestezic, xilină cu adrenalină, injectabil.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Intreaba farmacistul el stie cel mai bine

| INSOLINYO a răspuns:

O anestezie.

mariana
| mariana a răspuns:

Oare de ce ai vrea sa-ti faci singura un rau?
Cu ce crezi ca vei fi mai deosebita daca ai avea un piercing in limba?
Stii ca nici sa mananci si nici sa vorbesti ca lumea nu vei putea?
Stii ca poti sa te infectezi?
As putea sa continuu cu lista intrebarilor ce-mi trec acum prin cap, dar ma opresc aici.
Este un gest teribilist acesta de a te automutila, de a-ti provoca singura durerea, Daca vrei sa fii mai deosebita, poti sa devii prin ceea ce faci, prin modul in care te comporti, prin felul in care te pregatesti pentru viata si nu prin accesoriile pe care ti le vei "atarna" pe corpul tau.
Sfatul meu este sa te mai gadesti pentru ca, decizia pe care ai luat-o nu este buna si vei consata, peste ceva timp ca, eu am avut dreptate. Nu incerca sa-i imiti pe cei care fac acest lucru pentru ca nu este bine, fii tu insuti si vei constata ca vei avea de castigat.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa si sa dovedesti ca esti suficient de matura pentru a te scuti de o suferinta inutila, pentru ca pana s-ar vindeca rana din gura, nici nu vei putea manca, vei avea dureri si este posibil sa te infectezi si atunci din copil sanatos, vei deveni pentru un timp o fetita peltica, care se va alimenta in deficit si iti vei afecta dezvoltarea ta normala pentru un om in devenire.
Ti se pare ca exagerez, eu nu cred, sunt deja un om matur, am copii si stiu ce se intampla cand vor afla parintii tai ce ti-ai facut singura, cheltuind si bani aiurea, doar pentru a deveni altcineva decat cea care esti.
Inca o data, multa sanatate si incearca sa-mi asculti sfatul.

| ALice_4674 a răspuns:

"vreau sa-mi"? tu chiar vrei sa o faci singura?

| Ingerash a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la o persoana care se ocupa cu lucruri din astea pentru ca altfel risti sa se infecteze, si el sigur o sa stie ce sa faca.Ai mare grija pentru ca eu am o prietena careia i s-a infectat gaura si a ramas cu o cicatrice urata! pup

| doriiy a răspuns:

Cumperi de la farmacie xilina happy

| AvonWbusiness a răspuns:

Xilina big grin stiu ca am dattongue