| PopMariaClara a întrebat:

Vreau sa va intreb daca e normal ca presupusa cea mai bine prietena a mea sa se com porte astfel:mergem la dans impreuna discutam ne simtim perfect impreuna dar cum am ajuns la antre ma evita complet nu vb cu mine nu vrea sa stea cu mine ma evita dar cum iesim de la antre se comporta perfect normal ca si cum nu sar fi intamplat nimic nu o mai recunosc nu stiu ce sa mai cred ea zice ca e cea mai bine prietena a mea si ca ar face orice pentru mine daca nu suntem la antre ne intelegem ca surorile nu stiu ce sa zic ea doarme la mine si eu la ea. Va rog sa-mi spuna cineva ce sa fac cum so mai tratez cu stiu? Va rog ajutor. dau funda!

Răspuns Câştigător
| BalonashCuHeliu a răspuns:

1)Din cate mi'ai scris doar mi-am dat seama ca nu e o prietena buna![probabil acolo are alte prietene cu care se intelege mai bine si care ii spun sa nu te mai bage in seama, si ea bineinteles le asculta]
2)Prietenia nu inseamna doar,sa dormiti una la alta si sa va intelegeti bine[ai spune ca e o prostie si te'ai intreba cum sa fii prietena cu cineva cu care nu te intelegi]ei bine asta e doar un lucru minor cerut la o prietenie adevarata.Cel mai impotant lucru la o prietenie este sa va sustineti una pe alta,sa va ajutati reciproc, sa va incurajati si sa nu va tradati.[De exemplu eu am o prietena, suntem prietene de aprox 5 ani, sau am un prieten cu care suntem prieteni de aprox 9 ani, si stiu ca lor le pot spune orice tampenie care mi se intampla si stiu ca ei ma vor ajuta, imi vor da sfaturi si ma vor sustine in tot ceea ce vreau sa fac]
3)Daca vrei sa fiti prietene adevarate eu zic sa vorbesti cu ea serios si sa o intrebi "de ce e prietena cu tine","de ce nu te baga in seama la antrenamente" si spune'i ca nu e o prietena buna lasandu'te balta la antrenamente si ca nu e nici frumos.

Acum nu stiu cati ani ai tu si probabil sunt lucruri minore de copii mici, si cred ca cam asa esti fiindca se vede dupa scris[Invata gramatica si scrie corect![Fara suparare]on the phoneSucces cu prietena ta. Funda?happy

5 răspunsuri:
| adriana543768654567895334 a răspuns:

Aia care o numesti tu prietena nu iti este prietena. Cand iesi de la antrenamente nu te mai baga in seama cu ea. Sau cand sunteti la antrenamente cheam-o la baie si intreab-o de ce nu te baga in seama si sa vezi ce raspunde. In functie de raspunsul ei iti vei da seama daca iti este cea mai buna prietena. Eu mi-am facut alti prieteni pentru ca si eu am avut asazisi "prieteni"...
Deci fii atenta la "prieteni"... ca ii gasesti ft rar.

| Delicate a răspuns:

Ai spus-o tu singura : "presupusa". Si eu am trecut prin asa ceva... Si acum imi amintesc ce durere mi-a provocat. Si totul a inceput ca nu vb cu mine, fara sa-i fac nimic si apoi iar se prefacea ca nimic nu s-a intimplat... crede-ma ca aceasta imprevizibilitate nu duce la nimic bun. Dar nu vreau sa ma implic in relatia voastra de prietenie, inima ta si comportamentul ei iti vor arata cel mai bine ce sa faci!

| eu_8219 a răspuns:

Po intreab-o ce a patit si dc e suparata?!

| bia_4582 a răspuns:

Buna Maria! Nu, nu e normal ce face. Inseamna ca nu iti e o buna prietena... de ce nu o intrebi? daca se comporta in continuare asa nu o mai baga nici tu in seama dupa antrewinking bafta! fuda?

| crystynaa a răspuns:

Pai si eu patesc asa.dar eu o impak repede dar in cazul tau nu stiu ce sa zic:X