| elenita_7894 a întrebat:

vreau si eu idei de desenat...

Imi place foarte mult sa desenez si nu prea mai stiu ce.

Credeti ca ati putea sa ma ajutati?

Cel care imi da ideile cele mai buna pr fundita.:X:X!

8 răspunsuri:
| adutzadragutza a răspuns:

PaI EU ma pricep si la desen si la pictura, dar cele mai frumoase si cele mai incantatoare sunt peisajele si portretele happy, sau poti desena natura moarta, cum ara fi obiecte sau chestii adica poti desena de exemplu o masa cu pahare si farfurii si fructe happy... sper ca am fost de ajutor funda

| Bogdanux a răspuns:

Si eu desenez, dar numai in creion.De obicei desenez ce-mi trece prin cap, adica portrete, peisaje, animale, obiecte.
Daca vrei sa vezi exemple de portrete uite un site aici:

http://www.stars-portraits.com/en/accueil.php

| Beibiii_7101 a răspuns:

Pai poti desene un peisaj de iarna,
Un animalut mai preferat sa la care te pricepi,
O floare,
Un chip de om,
Mai poti desena personaje preferate din desene animatehee heedaca te mai uiti la asa cevabig grin,
Eu am vrut mereu sa desenez un castel (bantuit)laughingdar nu am acest talent si deci bravobig hug
Am mai vazut la o fata un desen : s-a desenat pe ea mai suparata era genial desenul:X:X

| Fexy a răspuns:

Si mie imi place sa desenez, eu de obicei desenez personaje din anime-uri, sau ai putea incerca sa faci rpc-uri (nu am incerc dar pare interesant)... sau ai putea incerca sa cauti o imagine pe net si sa o desenezi big grin... asta ar fi pararea mea :*

bafta:X

| diddy_2463 a răspuns:

Un paisaj de iarna

| Narcissa a răspuns:

Heey,
Da si mie imi place mult sa desenez... e ff frumos:X
Eu desenez in general oeisaje din natura.
Ai putea desena un apus de soare, malul marii, peisaje de toamna/vara/primavara/iarna, o padure toamna, o furtuna, cerul pe timp de noapte, vei gasi u ceva... Sper ca te-am ajutat...Multa bafta!

| CInEmAx a răspuns:

Un peisaj din naturahappy sau un portretwinkingtongue

| ImAgirl a răspuns:

Peisaje? animale? plante? neah...plictisitor...

ce zici sa faci niste portrete? ai putea sa desenezi diferite persoane sau cantareti/actori happy

Bafta:X