PaI EU ma pricep si la desen si la pictura, dar cele mai frumoase si cele mai incantatoare sunt peisajele si portretele , sau poti desena natura moarta, cum ara fi obiecte sau chestii adica poti desena de exemplu o masa cu pahare si farfurii si fructe
... sper ca am fost de ajutor funda
Si eu desenez, dar numai in creion.De obicei desenez ce-mi trece prin cap, adica portrete, peisaje, animale, obiecte.
Daca vrei sa vezi exemple de portrete uite un site aici:
http://www.stars-portraits.com/en/accueil.php
Pai poti desene un peisaj de iarna,
Un animalut mai preferat sa la care te pricepi,
O floare,
Un chip de om,
Mai poti desena personaje preferate din desene animatedaca te mai uiti la asa ceva
,
Eu am vrut mereu sa desenez un castel (bantuit)dar nu am acest talent si deci bravo
Am mai vazut la o fata un desen : s-a desenat pe ea mai suparata era genial desenul:X:X
Si mie imi place sa desenez, eu de obicei desenez personaje din anime-uri, sau ai putea incerca sa faci rpc-uri (nu am incerc dar pare interesant)... sau ai putea incerca sa cauti o imagine pe net si sa o desenezi ... asta ar fi pararea mea :*
bafta:X
Heey,
Da si mie imi place mult sa desenez... e ff frumos:X
Eu desenez in general oeisaje din natura.
Ai putea desena un apus de soare, malul marii, peisaje de toamna/vara/primavara/iarna, o padure toamna, o furtuna, cerul pe timp de noapte, vei gasi u ceva... Sper ca te-am ajutat...Multa bafta!
Peisaje? animale? plante? neah...plictisitor...
ce zici sa faci niste portrete? ai putea sa desenezi diferite persoane sau cantareti/actori
Bafta:X
Alinuta1234565 întreabă: