| Ariamnaa a întrebat:

Buna! Vreau un Bichon maltez mini toy, mama nu îl lasa în casa dar o voi convinge. Are ceva daca îl iau la primavara cand se încalzeste si il tin afara cam 1 luna 2 pana o conving pe mama? Adica presupun ca e ok sa il iau cand se mai incalzeste. As mai avea o întrebare acesti caini sunt greu de dresat. Fiindca as vrea cand îl iau sa îl învat sa faca la litiera singur. Si nu stiu lasa par foarte mult ca as vrea sa stiu si asta. Si cam cand ar trebui sa îi fac baie sa nu miroasa urat? Multumesc de sfat! happy Daca mi-ati mai da si niste informatii despre el ar fi super

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Militaru2001 a răspuns:

Pai, sunt niste caini foarte energici, nu i-ai putea nici tine inchisi in casa. Nu miros urit si baie ii faci cand simti tu ca pute") in rest daca miroase a caine il lasi. Cainele ala trebuie plimbat des, nu suporta cand il ti pe loc cand iesi afara (deci nu iesi pe strada cu el, iar tu stai pe banca) il plimbi, iti iei o lesa ruleta de 20 metri.
DRESATUL: (inteleg, sunt caini destepti) Iti iei recompense, sunt niste osicioare cu mirosuri faine, cainii sunt atrasi de asta, il apesi cu degetu pe fund sa stea pup si apoi ii dai recompensa/culcat/stop/pas pana invata fara. (Eu mi-am dresat husky-ul cu dulce) daca faci la fel, sa ii dai putin, dar cu dulce in inveti mai repede (putin ca nu-i face bine la stomac). Atat as avea sa iti zic, daca ai citit tot si ti se pare util ce ti-am scris, poti sa alegi commul meu