Pai,eu ii dau Pedigree le accepta foarte usor, Bewi Dog...am auzit dar nu am incercat ar trebui sa accepte daca nu este un catel foarte mofturos.
Cel mai bine ii cumperi, dar o cantitate mai mica, daca ii plac ii cumperi mai mult daca nu, nu.
Succes! Funda?
Nu stiu ce sa spun avand in vedere ca nu am incercat-o, eu una propun Royal Canin, am vazut ca multe cabinete verinare au multi saci cu aceasta mancare, daca catelului tau ii place si mananca eu zic sa o lasi, succes!
Pai eu ti-asi recomanda Royal Canin dar dupa parerea mea ar trebuie sa te lasi de mancarea pentru catei sh sai dai doar o data pe luna daca vr sa ai un caine sanatos sh sa incerci sa ii dai sh tu carnita fiarta oase din cand in cand depinde de ce rasa este sh am mai citi intr-o carte ca poti sa ii dai sh chiftea fara sos o bucatica de hamburger incalcalzi sau carne de vita fiarta sper ca t-eam ajut suficie pa sh sanatate in continuare:X
Royal Canin este cea mai buna!
Insa sa va povestesc ceva.Cand eram mai mica, parintii mei i-au dus bunicii mele de la tara un caine ciobanesc german, Iar bunica l-a hranit numai cu mancare obisnuita pe care o manca si ea(si cum ea era bolnava, mancarea nu continea sare, zahar). Cand parintii mei l-au dus la un control veterinar pentru prima data(cainele implinise 7 ani) veterinarului nu ii venea sa creada ca e primul control din viata lui si a zis ca e cel mai sanatos caine(nu avea absolut nimic ). Acum cainele are 17 ani si jumatate si eu am fost personal cu el la medicul veterinar acum 2 zile.Si in afara de faptul ca si-a cam pierdut simntul mirosului, nu mai vede foarte bine si nu mai este asa energic si jucaus ca in tinerete nu are absolut nici o boala.(si este chiar foarte batran). Deci va dati seama ca in toata viata lui a fost la medic doar de 2 ori si a facut doar 4 vaccinuri cand era mic.Si catelusa mea tot ciobanesc german, hranita cu mancare speciala, periata, ingrijita, a vizitat cam des veterinarul, a fost si racita, are o operatie la picior si a avut si o infectie la un canin de sus care a sfarsit scos!
Multumesc pentru raspunsurile voastre! Dar pe mine ma interesa parerea unei persoane care a incercat si incearca in continuare acea mancare pentru catei.
RaduCilaa întreabă:
DiDi_Delia_1964 întreabă:
anonim_4396 întreabă: