| oanna14 a întrebat:

Buna love struck. nu stiu ce sa'mi iau dintre bichon maltese si caniche pitic straight face... ma puteti ajuta? orice ajutor care ma va ajuta sa aleg rasa primeste ~ fundita ~

Răspuns Câştigător
| Giovanna a răspuns:

Eu am un maltese happy e adorabil, are dreptate Ixor, si eu patesc ca se opreste lumea pe strada sa intrebe daca e viu sau e jucarie laughing toti sunt innebuniti dupa el, deja am obosit, pe bune, toti vecinii vin sa-l vada, toata familia e topita dupa el, mentionez ca este in vecini si un caniche toy da nu are asa succes, Max al meu e vedeta si nici nu a iesit asa mult din casa happy. Cea care a postat raspunsul anonim habar nu are ce zice laughing)) maltezii sunt exagerat de jucausi, numai sa ii faci tu fata happy are muuulta energie, tzopaie, se joaca mult. Nu spun ca un caniche nu e jucaus, dar Max al meu e ca un titirez si nu e galagios deloc, abia daca latra putin happy. Ambele rase sunt bune pentru apartament, nu naparlesc, sunt hipoalergenici (adica nu vei avea alergie la ei) si sunt foarte inteligenti! Ramane la latitudinea ta ce preferi, atata iti spun, caniche pitic e putin mai mare decat maltese, din cate stiu happy exista vreo 4 feluri de caniche: toy, pitic, talie medie si mare. La maltese e clar, e cel cu pedigree care ajunge la max 3 kile si cel fara care in general e putin mai mare, ajunge pana la 4 kile.

9 răspunsuri:
| oanna14 explică:

Mi'am luat caniche! laughing

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Bichon maltese.
Are o colega si e super dragut.Cand era mai mic lumea se oprea pe strada si intreba daca e de jucariehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic canis pentru ca am unul.stii vb aia:cainele care latra nu musca... ei asa e cainele meu, a cateaua... are 10 ani, iar canisii pot traii pana la 18 ani credema.si daca tot irosesti banii pentru un caine canisii sunt cei mai buni pentru un canis este jucausi si daca tu esti la fel e si mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bichonul maltez deoarece e mult mai dragut si parerea mea e mult mai sociabil si... merita happy eu am un bichon havanez si e geniala ca rasa happy

| AnnaMaryStar a răspuns:

Mie imi plac mai mult rasele de Bichon, mai ales bichon maltese, dar si canichi pitici sunt draguti.Eu as alege Bichon maltese

| alexandratudor15 a răspuns:

Eu am maltese... e adorabil! este atasabil, ascultator un adevarat prieten! Un dulce! nu stiu cum este sa ai un caniche.dar eu zic maltese...
P.S: Micuta mea Maltese.are 5 saptamani si o am doar de 1 zi :d

| Roxaaa0001 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa iti iei bichon maltese...sunt asa de draguti si cealalta rasa este dar imi place mai mult astalove strucklove strucklove strucklove struck... fundita?:d

| CamAnonim a răspuns:

Daca stai la bloc eu iti zic sa iti iti iei Bichon Maltese pentru este mai mic, dar si Caniche-ul este mic dar nici chiar asa.
Eu am Bichon Maltese si o ador. Este superba

| Reny_2954 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine un bichon si canichi pitici sunt frumosi dar mie imi plac mai mult bichonii.Si eu am un Shitzu