Gasesti informatii despre ei chiar pe TPU, citeste toate comentariile userilor!
https://www.tpu.ro/......incredere/
Bună. Eu am cumpărat un yorkshire în anul 2023. Și din câte am mai tot citit, ulterior, despre acești samsari, pot spune ca fac parte din cei norocoși. La început toate sunt bune și frumoase. Tipul de la telefon foarte amabil, oferă foarte multe informatii, știe sa își vândă marfa, ca să ma exprim asa. Insa, cu toate ca acum acest cățel este sufletul meu și ii mulțumesc lui Dumnezeu ca a ajuns în viata mea, nu am primit ceea ce comandasem. Eu am comandat băiat. A venit fetita. Repet, chiar nu îmi pare rau. Nici atunci nu am avut o problema cu acest lucru. Insa mi-au adus-o bolnava. Cu Giardia, Coronavirus și virmi intestinali. Se pare totuși ca am avut noroc ca nu a avut și parvo. Clar nu mai scăpa cu viata. Și ce ma deranjează și mai mult este ca șoferul mi-a mai cerut încă 100 lei pentru analizele făcute în dimineața livrării, cand a plecat din canisa, chipurile... Ce factura, ce chitanta. Factura a fost doar una proforma, la început, pentru rezervarea cățelului. Atat. În plus, carnetul de sănătate era scris în maghiara, nu se înțelegea absolut nimic din el, seria lui nu exista în baza de date cand a fost verificata de către medicul veterinar. De aici am presupus ca acele vaccinuri scrise în carnet nici nu au fost făcute. Le-am luat de la 0. Șoferul mi-a spus ca timp de 1 saptamana după ce mi-a livrat-o sa nu ma duc cu ea la doctor. Auzi tu... pai catelușa murea sigur dacă făceam asa. Insa mi-a ridicat semn de întrebare data nașterii trecuta în carnet, avea deja 2 luni și jumătate. Iar la telefon tipul de la onepet.ro mi-a zis ca tb sa asteptam 1 saptamana ca să împlinească cățelul 2 luni. Dar nu am așteptat o săptămână și au livrat-o. Concluzia: eu și alții se pare ca am avut totuși noroc. Insa nu este normal ceea ce se intampla. Atunci m-am mulțumit ca am reușit sa o salvez și nu am mai continuat sa "ma razbun" pe cei de la onepet.ro. Insa sunt de evitat, clar!