Nici primul pui nu a contactat boala din curte. poti sa aduci puiul acasa dar sa nu il scoti la plimbare decat la doua trei saptamani dupa vaccin.
In momentul cand iti iei un caine spre crestere si ingrijire, iti asumi si o mare resposabilitate, este ca si cum ai creste un copil, iar primul lucru pe care trebuie sa-l faci, este sa mergi la medicul veterinar, ca sa-i intocmesca un carnet de sanatate si sa-ti spuna exact cand trebuie sa-l vaccinezi si chiar cum sa-l ingrijesti.
Inainte de a-ti alege un caine de rasa, citeste de pe internet toate informatiile privitoare la cresterea lui.
Imi permit sa-ti recomand un ciobanesc german, rasa aleasa de tine este dificila si la un moment dat, chiar neascultatoare, dar daca tu ai ales acceasi rasa, respecta ceea ce ti-am scris eu. Iti urez multa bafta, rabdare si chiar niste bani, crede-ma iti trebuie.
Am uitat sa mentionez ca raposatul catelus a zacut an casa pana a murit. Din aceasta cauza imi este teama sa l aduc acasa pana an momentul an care nu reusesc sa i fac cel putin un vaccin