Este o problema, cum sa nu fie. Puii noi s-ar putea sa aiba probleme, sa se nasca cu marformatii, deoarece au acelasi grad de rudenie, sunt rude de sange.
Daca vrei sa ai pui, cumpara-i o papagalita.
Multumesc de raspuns... cred ca asa o sa fac o sa cumpar o papagalita. nici sora si frate nu merge?
Trebuie sa nu fie rude de sange. daca sunt se nasc cu marformatii sau morti. De ce crezi ca este pedepsita incestul ( sex cu rude) si nu se accepta casatoria intre rude?
Niciodata sa nu faci așa ceva! Puii vor ave grave probleme genetice care le vor afecta viata sau (cum a zis si Laura) vor ecloza cu malformatii sau morti. Exista si cazuri in care nu se întâmpla așa ceva, dar este foarte periculos pentru puii pentru ca vor avea un sistem imunitar foarte slab si vor muri la scurt timp. Așa ca grija mare! Cumpara o noua femela si totul va fi bine. Apropo ce fel de cuib le-ai pus si in cat timp s-au acomodat cu el? Eu am încercat cu sa-i imperechez, dar nu merge in niciun fel. Nu accepta sa intre in cuib...
Buna seara! este un cuib facut de cineva din lemn. cuibul este prins in exteriorul custii nu in interior pentru a lasa loc in cusca.sunt impreuna de vreo 2 ani. primavara eu ii pun intr o incapere unde intru ff rar adica cand le dau sa manance si cred ca din cauza asta sau imperecheat.anul trecut de 2 ori a clocit
Buna seara! este un cuib facut de cineva din lemn. cuibul este prins in exteriorul custii nu in interior pentru a lasa loc in cusca.sunt impreuna de vreo 2 ani. primavara eu ii pun intr o incapere unde intru ff rar adica cand le dau sa manance si cred ca din cauza asta sau imperecheat.anul trecut de 2 ori a clocit
RASPUNDE