Este foarte dragut! Tu ai gresit enorm. Daca il iubeai nu trebuia sa-l dai mai ales ca era cainele tau si era jucausul familiei. Daca l-ai dat asta a fost treaba ta l-ai dat si acum l-ai pierdut! Imi pare nespus de rau pentru tine si pentru Toto presupun ca ii este dor de tine si noi lui stapani cine stie ce ii pot face .
Mai vorbeste cu persoana aia sa-ti zica macar un indiciu. Sau poate el are catelul si minte ca nu-l mai are ca sa il lasi lui!
Stiu ca am gresit si imi pare foarte foarte rau, si nu stiu ce sa fac, vreau neaparat sa ajung la el...sincer am crezut ca ii fac un bine sa stea la o casa, sa alerge in curte, omul avea 2 copii si pareau foarte incantati de el.nu stiu ce sa mai fac.si chiar daca era la el.preferam sa spuna ca e acolo si ca e bine...acum sunt foarte disperata ca nu stiu cimic despre el.
Dar mai vorbeste cu cel care i-ai dat cainele sa-ti spuna cui i l-a dat pentru ca doar este cainele tau!
Daca te gandeai la binele cainelui nu la greutatea de al creste nu aveai probleme.Imi pare rau pentru ce ai patit dar trebuia sa te interesezi mai bine cui ii dai catelul.
Este cainele tau,trebuia sa te interezi mai bine despre acea persoana, poti apela la politie, bafta!
username2468 întreabă: