| aallyynnaa a întrebat:

Am cumparat un catel bichon de la pet shop si nu ma pot obisnui deloc cu el. Am crezut ca este mai usor de ingrijit. Stie cineva daca il pot returna? Il am de 2 zile sad

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu il poti returna, dar il poti dona cuiva care si-l doreste. Cred ca gasesti repede un doritor, mai ales daca te oferi sa il si duci viitorului stapan

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce are catelul, cate luni are? Si este asa dificil? Astia sunt catei mici.

| JackR a răspuns:

Tu crezi ca un caine este o bucata de tabla sau plastic, pe care s-o poti returna cand si cum ai tu chef? Ce te-a determinat sa-l cumperi, daca nu esti capabila sa-ti asumi responsabilitati? Un catel de cateva saptamani, este ca un copil de 2-3 ani, are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu noua casa, cu oameni de acolo si, mai ales, are nevoie sa simta ca este iubit si protejat. Daca nu esti capabila sa faci asta si crezi ca este doar o jucarie de care te poti debarasa cand si cum ai tu chef, cauta pe cineva care sa stie si sa vrea sa il ingrijeasca si doneaza-l. Si nu-ti mai lua in viata ta un alt caine!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu poti creste un caine. Cand vei avea copii ce faci? Ii returnezi si pe aia?

| Bogdann1107 a răspuns:

Nu clar nu il poti returna!
Cand cumperi un caine nu e un obiect sau jucarie vie!
Daca sunteti inapti nu mai chinuiti suflete!
Doneazal-si considera achizitia o pierdere dar si un bine ca ii gasesti o casa!

| Antonia9292 a răspuns:

Mda...repede sare lumea la gat. Da, il poti returna, daca nu esti capabila sa ai grija de el, decat sa il dai unor oameni straini care nu stii cum se vor ingriji de el mai bine il duci inapoi la petshop. Iti zic eu sigur ca ti-l primeste inapoi, trebuie sa ai bonul fiscal insa! Succes!