Incep prin a te felicita pentru implicare .
Imi pare rau sa-ti spun dar catelul trebuie dus la medic, acasa nu ai cum sa-l tratezi.De regula consultul este gratuit in cabinetele veterinare, cel mult poate costa 20-25 lei.Eu te sfatuiesc sa-l duci la medic sa afli ce problema are, dupa daca nu te descurci cu costurile tratamentului, apeleaza la un ONG sa preia catelul.Chiar daca ar fi vorba de o problema ce nu se poate trata/vindeca, asa cum a tras concluzia DragosMatei, NU ESTE NECESARA EUTANASIA.Am vazut si am tratat cazuri grave (caini loviti de masina, maltratati de fostii stapani/hingheri), mereu exista o cale de a vindeca doar sa ajunga pe mana unui medic bun. Apeleaza pe Facebook daca nu poti sa-l duci singura la medic. Sper sa ne dai vesti bune curand si sper sa te ajute raspunsul meu.Multa sanatate blanosului.
Daca e schiop de mult timp, atunci nu ai ce sa-i faci. Eventual termina-l, ca sa-i opresti suferinta
In primul rand trebuie sa-l vada un veterinar ca sa aflii care este motivul pentru care schioapata... in caz ca nu are nimic in pernute, s-ar putea sa fie vorba de o problema mai grava. Daca isi tine, totusi, piciorul in pamant din cand in cand si poate calca pe el, nu o sa coste atat de mult o consultatie si un tratament.