| DianaGabureac a întrebat:

Am in grija un pui de randunica in varsta de trei saptamani, caruia i-a cazut cuibul in care statea iar parintii n il recunosc. I-am facut cuib si ii dau viermisori cu o penseta. Apa o bea cu pipeta. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MonicaElena a răspuns:

Bravo! Sa ai grija de el in contunare. Cand se face mai mare cumpara-i o colivie sau ceva de genu`. Incearca sa il obisnuiesti cu mancare de pasari sau firimituri, dar nu acum pentru ca e micut. Incearca sa ii dai destula atentie pentru ca este foarte gingas. Eu sper sa te descurci cu el. La sfarsit de vara o sa plece in tarile calde, dar daca vrei poti sa il pastrezi daca e obisnuit. Daca pleaca, o sa se intoarca cu siguranta inapoi la tine, la primavara. Sper sa poti sa il ingrijesti. Succes!

5 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Diana, esti minunata! Procedezi corect, se vede ca iti plac animalele...

| Gabriel643 a răspuns:

Foarte bine ca ingrijesti animale, fai un cuib, eu zic sa il cumperi, dai dic cand in cand grau

| MyTedyBear a răspuns:

Buna!
Pai il cresti iar apoi ii dai drumul in padure sau in alt loc sigur.

| Ghica_Sebastian_1992 a răspuns:

Nu ai ce face decat sa o cresti tu.

| Tranquilaa a răspuns:

Bravo tie! Respect! Altii si-ar bate joc. Te sfatuiesc sa continui sa/l cresti pentru ca, daca parintii nu-l mai vor, nu e cale intoarcere. Daca nu il poti pastra sub nicio forma, l-ai putea duce la un adapostwinking succes! :*