| AndreeaGhiorghita a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor!
Pisica mea (6 ani și jumătate) fată pentru prima dată. Are fix 8 săptămâni de când este gestantă. Ieri dimineață a devenit foarte afectuoasa și a început să își caute culcuș. M-am bucurat enorm că momentul se apropie și am lăsat-o să se descurce singura, mai ale ca ea este un spirit independent. După amiază am plecat de acasă, iar seara când ne-am întors, ea nu a venit sa ne întâmpine le ușa că de obicei. Am căutat-o peste tot și am gasit-o in dulap, pe un raft de jos, plin cu prosoape vechi. Se lingea și stătea cu gura deschisă și cu limba afară După o oră (ora 23) am observat că a eliminat un lichid galben-rosu (cărămiziu). Credeam că e momentul mult așteptat și că urmează să fete in puțin timp. Am lăsat-o în intimitatea ei, însă la ora 1:30 (după 2 ore jumătate) m-am trezit cu ea in pat. A stat așa până dimineață, lingându-se din când în când pe burtică și în zona intimă. Acum, dimineața (ora 9) s-a întors în culcușul din dulap și stă moale, torcând ușor, fără să se miște.
E bine? Ne îngrijorăm că ceva ar putea merge prost! Avem nevoie urgent de ajutor!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine o duci la veterinar ca sa fi sigura ca nu are nimic, ce rasa este pisica? Cum o cheamă.

| artemidak a răspuns:

Are pui? Cati?

| Xaya a răspuns:

Cand a inceput sa curga acel lichid cel mai probabil i s-a rupt apa, daca inca nu a fatat e cazul sa o duci urgent la veterinar, e cam batrana pentru o sarcina si pot aparea complicatii grave. Sa moara puii sau ea sau chiar toti!

| CreativeQadas a răspuns:

Duo cad de repede poti la veterinar ca sa nu se intample ceva rau cu pui