"o corcitura de pitbull" cu 5 pui, in fata blocului...
Esti constient ca, vor fi 6 caini periculosi langa casa ta?
Rasa pitbull este una din cele mai agresive, chiar si stapanul poate fi in pericol daca-l ataca.
Recent am vazut o femeie muscata de o corcitura, la gamba: din pura "joaca" i-a facut o rana de 10 cm, care a trebuit cusuta la urgente. A pierdut mult sange, o luna nu s-a putut aseza pe acel picior.
Medicul a spus ca, a avut mare noroc ca a scapat cu tendoanele intregi, altfel poate pierdea si piciorul.
Cainele o cunostea pe doamna, ii ducea des de mancare. Dar cand a muscat-o, probabil nu a recunoscut-o cu umbrela, pe timp de ploaie.
Cu cainii ne-dresati de tine nu-i de joaca: pot ataca oricand, mai ales daca au si pui!
Saracuta...trebuia curățată foarte bine acolo, dar cat timp are puiuti nu cred ca poți sa ii pui nimic sa o ajute la vindecare fiindcă pui puiutii in pericol. Momentan curăță bine zona fiindcă stii si tu câinii au obiceiul sa se linga singuri unde au răni si se vindeca. Pana ajungi tu la veterinar.
Incearca sa speli rana si sa o pansezi cu ceva. Dupa ce o speli, nu i-ar strica niste pudra, ca aceea de talc. Daca nu curge sange, cu atat mai bine! Toate cele bune! Funda?
E normal sa ii curga lapte din rana fara sa suga vreun catel? Eu cred ca nu. Abtine te din a mai fi asa proasta
Daca te-ai atasat de catea, ar trebui sa te deslipesti...inainte de toate!
Ce raspuns cretin, mai ai?
O gluma foarte proasta si nereusita