Oricât ați dori să o salvați, nefiind a dumneavoastră, deja este matură, este tardiv să o mai salvați. Mergeți mai departe și lăsați proprietarii câinelui să decidă. Însăși rasa nu este o rasă ușor de dresat. Este o rasă pentru protecție, pază, folosită la turme, deci e greu de dresat dacă deja este matură!
Da, mulțumesc de raspunsul la obiect. Înțeleg perspectiva asta, ma gandeam ca poate cunoaște cineva un adapost sau un dresor care se ocupa de reabilitare. Catelusa, daca s-ar ocupa stăpânii de ea cum trebuie, chiar si acum la maturitate, ar putea fi schimbata radical. Cu cei cunoscuți e o scumpa, e cuminte, sr joaca frumos. Conditiile care i-au fost oferite (sau mai mult nu) sunt cauza comportamentului ei, de aceasta ma gandeam ca poate exista o solutie
Oricât ați dori să o salvați, nefiind a dumneavoastră, deja este matură, este tardiv să o mai salvați. Mergeți mai departe și lăsați proprietarii câinelui să decidă. Însăși rasa nu este o rasă ușor de dresat. Este o rasă pentru protecție, pază, folosită la turme, deci e greu de dresat dacă deja s-a maturizat!
Nu ai văzut știrile cu oameni atacați de câini vagabonzi, eu am fost atacat de o haită de câini ciobănești și am crezut că mor acolo. Cum să abandonezi un câine mai ales agresiv?
Cookie28 întreabă: