| liviunm a întrebat:

am o pisica e sterilizata, deparazitata si o tin la bloc. Vreau sa zic ca de la un timp noaptea nu sta deloc cuminte, fuge toata casa, urca pe dulapuri, masa, oare sa aiba ceva?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Apreciat de Editori
| Lowraaa a răspuns:

Buna. Si eu am aceeasi problema cu pisica mea. Pot spune ca e o fire mai agitata, poate chiar mai agresiva decat alte pisici. In fiecare seara imi aloc cel putin 2 ore pentru a ma juca cu ea si a o face sa isi consume energia si apoi doarme bine vreo cateva ore. Pana cand ma trezeste la 5 dimineata ca vrea sa manance laughing dar asta e alta problema.
Daca nu ai timp sa ii consumi energia poti sa ii cumperi mingi umplute cu bilute care fac zgomot ( sunt la orice petshop si nu costa mai mult de 4 lei-cel putin asa e la mine in oras) sau mai exista jucarii cu baterii sau soricei cu cheita dupa care sa alerge prin casa.
O pisica necesita mult timp si responsabilitate, iar pentru a o face sa se simta bine trebuie sa ii intelegi limbajul corpului si sa afli astfel de ce are nevoie. Sper ca te-am ajutat cat de cat :*

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ea este un prădător nocturn, face ce o indeamnă strămoșii. Așa se recomandă că pisicii trebuie să îi creezi un traseu de cățărat și alergat prin cameră, cu diferențe de nivel, ca să fie fericită.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Pisicile dorm ziua si noaptea au chef de joacă ca sunt odihnite si nu te lasa pe tine sa dormi, ce rasă este pisica? Joaca te cu ea ziua nu o lăsa sa doarmă si o sa veziu ca noaptea va dormii si nu vei avea probleme cu ea.

| christine99 a răspuns:

Ar fi bine sa-i cumperi niste jucarii si sa te joci cu ea, sa aiba activitate ziua.

| Miclea_Ecaterina_1998 a răspuns:

Buna ziua. Poti sa te joci putin cu ea sa o obosesti pe seara sau daca nu ai timp sa ii legi o jucarie sau ceva mic atarnate de un fir de ata.