| UnOmModest a întrebat:

Buna ziua! Am o problema foarte urgenta, va rog sa ma ajutati. Motanul meu de 3 luni scheoapata de vreo 3 zile iar astazi acum vreo ora si jumatate el impreuna cu mama lui au prins un sarpe (cred ca este veninos) de vreo 60 de cm in gradina la mine, si cred ca acel sarpe l-a muscat pe motan acum vreo 3 zile de scheoapata. Acum veterinarul ne este disponibil si eu nu stiu ce sa ii fac, imi este frica sa nu se agraveze situatia pana maine cand va fi veterinarul disponibil. Daca stie cineva, oricine sa-mi spune ce trebuie sa ii fac motanului sa-mi spuna imediat am mare nevoie de ajutor va rog foarte mult. Va multumesc foarte mult!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Are un telefon de urgenta sau cauta alt veterinar

Răspuns utilizator avertizat
| Basthet a răspuns:

Bună! Pune-i la lăbuță comprese reci. Pune gheață din frigider sau ceva rece din frigider într-o pungă de plastic, apoi înfășoară punga într-un prosopel. Ține-l în brațe și pune-i pe lăbuță această compresă.
N-o să stea el prea mult, dar repetă asta când se poate.
E posibil să nu-l fi mușcat șarpele, poate l-a lovit cineva, ori a căzut de undeva și s-a lovit. Oricum, dacă l-a mușcat, nu era veninos, s-ar fi văzut până acum.
Sănătate!