anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu 3 fratiori mici, si le-am promis de ceva timp ca le voi face cadou un husky, asta au cerut ei, problema este ca am gasit un husky alb-galbui, femela, 2 luni, ochi caprui, foarte scumpa, eu fiind student nu dispun de bani, dar vreau foarte mult sa le iau pana in paste un husky, am vorbit aseara cu proprietarul, i-am spus ca am un buget fix de 200 ron si a fost de acord sa imi vanda acest catel, nu dispun mai mult de 200 ron, eu fiind foarte incantat i-am sunat pe astia mici si mi-au spus ca ei nu vor cu ochi caprui, problema e ca nu am bani sa le iau un husky negru ochi albastri cum vor ei, intrebarea mea este ce sa fac? La acesti bani 200 ron, consider ca proprietarul a fost super intelegator, dar fratii mei au pretentii si nu mai stiu ce sa fac si cum sa procedez...

12 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu le lua caine, o sa-l chinuie si nu o sa aiba grija de el.

| FucktheSystem a răspuns:

La început poate nu o să fie așa de impresionați, că la început îi interesează numai aspectul dar dacă până să le dai cățelul îl și înveți tu câteva trucuri sigur o să le placă de el, până la urmă la un cățel nu contează numai cum arată, că toți sunt frumușei până la urmă ci mai mult cum se poartă, dacă își iubește familia, dacă învață repede, ăstea-s mai importante și frații tăi sigur o să-l placă.
Oricum, poți să mai cauți, dar la 200 de ron nu cred că o să mai găsești decât dacă dai de un stăpân căruia i-a fătat cățeaua și vrea să scape repede de pui, dar sunt mici șanse. Zic să mai cauți azi cât poți iar dacă nu găsești să iei câinele, să-l înveți câteva trucuri, îi pui o fundiță roșie la gât și îl dăruiești. Te-aș sfătui să îl înveți niște trucuri de bază și ușor de înțeles cum ar fi șezi, culcat și rostogolește-te, iar pentru început asta o să-i impresioneze pe frații tăi.
Dacă ai nevoie de sfaturi legate de dresajul câinelui, alimentați, îngrijire sau doar îți plac cățeii te aștept cu un like la pagina mea și poți să îmi trimiți pe wall sau prin mesaj orice întrebare dacă mai ai nevoie de ajutor:
www.facebook.com/Yodapuffy?fref=ts

Uite un și un clip să te ajute puțin cu dresajul dacă ești la primul câine, sunt lucruri simple și o să le învețe într-o zi două dacă le repeți de câteva ori pe zi și cu pauze de joacă între:
http://www.youtube.com/watch?v=8DHyOAvGwGw

Dacă ai nevoie pot să-ți găsesc și clipuri în română dacă nu te descurci cu engleza. Oricum, de orice sfat ai nevoie mă poți contacta pe facebook.

| VesnicRatacitore a răspuns:

`mai cauta. poate ai sa gasesti, sunt multe site-uri. daca nu, ia catelusa galbuie, a sa se bucure sigur

| kaTTsu a răspuns (pentru VesnicRatacitore):

Nimeni nu iti vinde un husky cum vor fratiori mei negru si ochi albastri + pui la 200 ron. Mersi pentru raspuns

| AnnaAnnne a răspuns:

Ei bine, o sa fie dezamagiti la inceput, dar cu timpul o sa le treaca, oricum hiskey-ul pe care vrei sa il cumperi nu cred ca e de rasa pura, cel putin la 200 de lei...ma rog cred ca o sa o il iubeasca

| kaTTsu a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Tatal este negru cu alb ochi albastri, mama este galbuie cu alb ochi albastri, au iesit majoritatea puilor alb cu negru, a mai iesit unul gri, si fetita cea galbuie, fetita este singura care are ochii caprui, asta ma uimit si pe mine.

| kaTTsu a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Sincer, ajuta-ma cu o parerea pentru ca nu stiu ce sa fac, sa il iau sau nu... la 200 ron nu gasesti un husky asta este cert... si am nevoie de pareri cat mai urgent, deoarece maine dimineata persoana vine cu catelusul, imi este frica sa il iau pe caldura asta, fiind mic 2 luni, dar ma tenteaza pretul, am ramas cu un gust amar deoarece nu vreau sa le cumpar un catel doar din dragul de a o face, vreau ceva pe placul lor, dar la bani putini nu am sa gasesc vreunu negru si ochi albastri, cum ti-am spus Tatal catelusei este negru ochi albastri, mama este galbuie ochi albastri, ambri parinti au pedigree, catelusa este singura care este galbuie si ochi caprui dintre toti.

| AnnaAnnne a răspuns (pentru kaTTsu):

Le-ai cumparat catelusul pana la urma? Scuze ca-ti trimit mesaj de abia acum, dar n-am mai intrat pe TPU demult

| Edy_Staicu_1974 a răspuns:

Nuj ce sa faci, dar eu cred ca ei vor huskyul pentru ca acest catel e remarcat prin culoarea ochilor lui, si mai ales si cainele daca are culoarea neagra cu siguranta va arata bine

| kaTTsu a răspuns (pentru Edy_Staicu_1974):

Pai asta este problema, ei il vor negru cu ochi albastri? dar de unde sa le iau eu la 200 ron, e imposibil sa gasesc un asemenea husky la 200 ron, majoritatea se gandesc ca vreau sa il cumpar ieftin ca sa il vand, sau cine stie ce, problema este ca eu chiar imi doresc sa le ofer un husky pe placul lor, am vazut reactia lor cand se uitam la poze cu husky negru si ochi albastri... tocmai de aceea am pus aceasta intrebare aici.

| HelpppY0u a răspuns:

Parerea mea este ca daca le iei fetita aceea galbuie, chiar daca nu este cum vor ei, o sa se bucure. Explica-le, ca sa te inteleaga. Vei vedea ca in timp se vor atasa de el, chiar daca nu arata cum si-au dorit. Si eu voiam un shih-tzu alb cu maro deschis, dar mi-am luat unul negru cu maro inchis si alb. Nu conteaza cum arata, conteaza ca se vor bucura. Daca nu pot intelege, mai cauta, dar va fi GREUU.

| kaTTsu a răspuns (pentru HelpppY0u):

Da dar ca si copil daca vrei o jucarie rosie si primesti una roz? Bine ca aici vorbim de fiinte, dar e un mod de a spune, ca nu vreau sa iau catelusa ca sa vad o reactie a lor, stiu cat de entuziasmati sunt ei de un husky negru cu ochi albastri

Întrebări similare