| CyberEagle a întrebat:

Am şi eu o căţea Husky de 4 luni, acum am o întrebare :

1. De fiecaredata când mă vede, mă muşcă de mâini, sau sare si ma prinde cu dinţii de haine, apoi îmi sfâşie hainele, eu sunt singurul care îi dau de mâncare, singurul care se joacă cu ea, sunt stăpânul ei, totusi de ce ma muşcă aşa? Muşcă destul de tare, deoarece, dupa ce ma muşca m-i se umflă zgîrieturile ce m-i lea cauzat, de obicei dacă urlu la ea şi o bat (ii dau peste bot), se mai linisteste si mai asculta, dar daca nu fac asta, muşcă, atat.

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

E prea entuziasmata biata de ea. Am si eu o catea la bloc care facea tot asa si ploua odata si era plina de noroi si ea a inceput sa sara pe mine. Incearca asa: cand mai vine si sare, musca si nu e linistita, sa nu o bagi in seama, stai acolo si nu te uiti la ea, nu o atingi, nu vorbesti cu ea. Dupa ce se calmeaza atunci o mangai si zici bravo, si faci asa de fiecare data pana cand intelege ca daca e agitata nu o bagi in seama, si daca e calma ii acorzi atentie. La mine a functionat, succes.

1 răspuns:
| Baschetbalistul_Cosmin_1995 a răspuns:

Am avut si eu o catelusa la fel. Tot ce trebuia sa fac trebuia sa o fac sa creada ca eu sunt stapanul si nu trebuie sa comenteze.