anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
Am si eu o problema, am un papagal nimfa care are 1 an, treaba e ca....de cateva zile nu mai canta,in trecut canta si venea la membrii de familie sa stea pe ei, dar acum nu mai canta si sta doar pe colivie/in colivie.Tin sa mentionez ca mananca si bea apa regulat.Va rog sa ma ajutati! Multumesc

3 răspunsuri:
| biwltyad a răspuns:

Daca inainte, s-a intamplat cumva, sa cante sau sa vina la voi, si nu l-ati bagat in seama, a crezut ca nu mai il vreti si s-a suparat, sau poate daca nu aveti timp pentru el si se simte singur

- La prima varianta solutia : stai cu el, scoate-l din colivie vorbestei, asa va intelege ca il bagati in seama si pe el
- la a doua varianta solutia : Cumparai o pereche! Asa nu se va mai simti singur.
Daca pare mai mult decat trist, poate avea si o boala, iar daca in acest moment aveti musafiri sau un animal nou, ii este frica de el

| AleCasi a răspuns (pentru biwltyad):

A doua varianta este sigura in situatia aceasta big grin pentru ca manaca regulatbig grin

| biwltyad a răspuns (pentru AleCasi):

Ma bucur ca te-am ajutat, iar daca nu poti sa ii iei o pereche pune o oglinda, va crede ca e alta nimfa, va ciripi la ea, chiar o va apara ( nu esigur, dar in general merge )