Buna Shinoby50,
Cum si cei dinaintea mea te-au sfatuit, e posibil sa fie constipata. Poti sa incerci sa ii cumperi granule Kitten care o ajuta la scaun sau poti sa cumperi de la farmacia veterinara niste medicamente cu rol laxativ. Poti intreba acolo ce iti recomanda. Eu zic sa incerci cu bezo-pet. Nu e cel mai ieftin dar daca constipatia e problema ar trebui sa o ajute.
In cazul in care dupa administrare tot nu face scaun ar trebui dusa la veterinar pentru control. De data asta nu are ce injectie sa ii dea; (probabil cele 2 pisici ale tale au reactionat prost la medicament sau erau prea bolnave). E important sa se depisteze cauza constipatiei pentru ca in functie de ce o provoaca se dau medicamente.
Te rog sa nu incerci sa amesteci lapte cu cine stie ce ca sa nu dea in diaree.
Inainte sa incerci cu medicamente poti sa picuri vreo cativa stropi (4-5) de ulei de masline in mancare si sa vezi daca da roade.
Succes.
Pa, pa
Incearca sa ii dai lapte. Poate merge, nu stiu, asta e o chestie care mi-a zis-o bunica. bafta, pa
Imi amintesc ca veciunul mau avea un caine care era to asa...era constipat si cand voia sa se usureze nu putea si scotea un sunet absolut scarry)
dar in fiecare zi i-a dat foarte mult lapte...si asa a scapat
incearca...
succes:*:*:*:
funda?:X
Incearca sa ii dai lapte. nu sunt sigura ca va merge din moment ce este, din cate spui tu, destul de batrana.am o prietena care are o pisica care avea tot o astfel de problema, iar dupa ce i-a dat lapte si-a revenit! asa mi-a spun prietena mea, dar din pacate nu stiu cati ani avea pisica sper ca te-am ajutat! adica nu merge cu asta nu stiu ce altceva sa iti zic din moment ce nu vrei sa mergi la veterinar( te inteleg ca esti suparata daca dupa ce au facut injectiile acelea pisicile au murit )
Probabil e constipata. Am mai vazut probleme de genul asta. Da nu stiu ce le-a facut. Scz