Cu ce l-ai hranit?
Chiar daca este maidanez, poate ii trebuie un regim.Eu iti zic sa mergi la alt veterinar, si sa-l întrebi si cu ce ar trebui sa-l hranesti. Poate fara sa-ti dai seama, il hranesti cu ceva ce nu-i prieste.Ii dai ciocolata? Sau sare(in cantitati mai marisoare?).
Si eu am un caine, o corcitura de Caniche cu Bishon, si cand ii dau de exemplu conserva de Pedigree sau altele face diaree.
Dar deparazitarea interna i-ai facut-o?
Schimba veterinarul daca asta nu e serios!
Nu este deparazitat. II place mult orezul fiert cu bucati de carne ( mancarea asta nu o refuza niciodata si chiar mananca cate doua boluri deodata). ciocolata nu i-am dat niciodata.iar sare ii pun putin, sa aiba mancarea gust. In schimb recunosc ca ii mai dau mezeluri.
Cainii nu au "gust".
Nu cred ca orezul cu carne ii face rau.dar mezelurile 100%, mai ales ca e si mic.Eu cainelui meu ii dau resturile mele, dar cand era mic il hraneam doar cu hrana uscata (boabe), orez si lapte uneori.
Acum il hranesc doar cu carne fiarta pentru ca are proteinele care ii dau forta si cu mancare pentru caini recomandata de doctor.
Cu bucurie spun ca astazi a mers singur pe picioarele lui cam 1 metru
Super! .
Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi!
Initial nu voiam sa-l vaccinez...gandinduma ca maidanezii sunt mai rezistenti. Dar il voi vaccina si ii voi face toate cele necesare imediat ce se va insanatosi
Ane758 întreabă: