Nu e normal.Mai bine l-ai duce la veterinar. Poate are o infectie.Sau poate e prea mic si nu stie sa se tina.
Nu e vorba de varsta, pur si simplu simte nevoia sa faca...
posibil sa nu faca tot odata si de aia sa faca des.
oricum e micut:X
sa-ti traiasca.
Nu prea e normal...eu am crescut de mica cu caini, am avut 3 si niciunul nu a facut asa. Si prietenii mei care au caini nu s-au plans, consulta un veterinar cel mai bine
Pai, in comparatie cu catelul meu, nu este normal, el nu a facut in casa aproape deloc, s-a intamplat sa faca la fel cand i-a facut la veterinar o injectie cu acest efect. Si daca e vorba despre o rasa mai prostuta intelegeam, dar un Labrador e un caine dosebit, si daca face din ora in ora cred ca ar trebui dus la veterinar, se poate sa aiba o problema cu vezica ( nu neaparta ceva grav, poate si o raceala de la stat pe rece). Daca nu inseamna ca nu e dresat corespunzator. Eu mi-am dresat catelul bagandu-l cu nasul in ce face si in acelasi timp batandu-l cu un ziar facut sul ( nu doare aproape deloc, dar sunetul ii sperie mai tare), si in acest timp poti sa-i spui :"nu-i voie", e foarte importanta aceasta comanda si asa o va invata. Succes!
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si vreau sa spun ca am fost la doctor si mi a spus ca e normal dar mi se pare ca face prea des...de o saptamana il scot afara si pur si simplu ies cu el din ora in ora. daca am stat mai mult de o ora si nu am iesit face in casa, se scapa si pe scara cand il mai scot, nu inteleg ce ar putea fi, pe rece nu prea sta, o sa mai merg odata cu el la doctor.