Buna.Ai un medic veterinar la care sa apelezi? Suna-l si intreaba-l cum trebuie procedat, macar sa ii curmeze suferinta daca tratament nu se poate.Imi pare rau, imi imaginez ca nu asta doreai sa auzi.E foarte dificil cu animalele, pe internet ii vedem pe toti cum se joaca cu ele, le pupa in fund, dorm, sunt extrem de apropiati toti, insa in realitate multe au traume cauzate de stapani abuzatori si trebuie un efort considerabil.Eu nu am intalnit acest scenariu cu catei, insa am avut o pisica destul de traumatizata, nu voia sa o ating, s-a ascuns cand am adus-o in casa in prima saptamana si ceva, doar iesea sa bea un pic de apa si sa manance, in rest se ascundea dupa mobila.Am lasat-o in ritmul ei, am incercat sa-i arat ca poate avea incredere si este intr-un mediu sigur, apoi incet incet s-a deschis si a devenit cea mai iubitoare pisicuta.Imi pare rau ca voi nu ati reusit cu catelul, se mai intampla si astfel de situatii nefericite care, in fapt, doar ne fac sa le apreciem pe cele frumoase.Bafta!
Veterinarul te poate indruma. Posibil sa-ti dea un sedativ sau somnifer.
Banuiesc ca antibioticul i l ai pus in mancare, la fel si sedativul.
___Enzo întreabă: