| ѕтαяχωαяѕ a întrebat:

Am un catelus de 5-6 luni care a fost lovit la picior. Nu stiu din ce cauza sau cum a fost lovit. Este lovit la partea dorsala din dreapta. Ii tremura picorul tot timpul si nu mai calca aproape deloc in el decat foarte putin. Il doare foarte tare. Nici noi dar nici catelul nu am dormit in ultimele 3 zile deoarece a plans toata noapte de durere. Are ochii rosii si a slabit foarte mult. Nu vrea sa manance nimic. Nu mai are putere. Sta tot timpul cu capul aplecat in pamant. Apa bea dar mancare mananca foarte putina. Va rog sa ma ajutati! Orice sfat este binevenit. Va multumesc!

4 răspunsuri:
| Ryder007 a răspuns:

Du-te cat mai urgent cu el la veterinar!
Varsta lui este foarte frageda, doctorul ii va face o injectie poate 2, si iti va da niste pastile sa i le dai ( sa i le pui in mancare de exemplu) cateva zile.
Am patit si eu la el cu cainele meu, dar cu cat stai mai mult cu atat se agraveaza, mai ales daca zici ca numai mananca.

| ѕтαяχωαяѕ explică (pentru Ryder007):

Mananca dar foarte putin si veterinarul meu de aici mai mult iti ia banii degeaba ca altceva nu iti face.

| Ryder007 a răspuns (pentru ѕтαяχωαяѕ):

Pune-i putina apa calduta in mancare, incearca sa i prepari mancarea cat mai moale ca el sa o poata manca si digera cat mai repede.
Daca Piciorul(labuta) nu i s-a umflat este bine, incearca sa nu il atingi la acea labuta totusi... probabil este doar putin scrantita, se va vindeca daca nu este prea rau, oricum esentialul vindecari este ca el sa aiba pofta de mancare.

| ѕтαяχωαяѕ explică (pentru Ryder007):

Stiu dar asta este si problema. El nu prea vrea sa manance. A slabit foarte mult si plange incontinuu. Il doare foarte tare...o sa incerc sa ii mai dau mancare. Ii dau si calciu ca sa isi revina mai repede si sa nu mai aiba dureri.